" class="part-icon-bars">

Procés participatiu nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

#LleiCinegetica Elaboració de la nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

Fase 3 de 3
Retorn 07/11/2023 - 30/11/2023
Veure les fases

Pàgina gencat amb dates i llocs de caces autoritzades pels ajuntaments

07/09/2023 19:07  

La nova llei hauria d'obligar a la generalitat de muntar una base de dades de caces previstes, que els ciutadans puguin consultar per internet i que els ajuntaments puguin actualitzar i on les entrades tinguin com a mínim els paràmetres obligatoris "municipi", "data de caça" i "lloc de caça" (com a camp de text lliure) i els paràmetres opcionals "hora inici", "hora fi", "qui caça" (nom d'associació o d'una persona del grup), "tipus de caça" (p.ex. batuda senglar).

La nova llei hauria de motivar els ajuntaments a actualitzar aquesta base de dades cada cop que autoritzin una caça.

Tècnicament, amb un formulari electrònic senzill, seria més a l'abast del personal d'ajuntaments que saber actualitzar la pàgina web municipal? Pels ciutadans seria més fàcil de consultar que buscar al lloc web de cada municipi.

La FEEC (federació excursionista de Catalunya) no ha pogut convèncer els caçadors de crear un punt d'informació unificat, segons he llegit a la seva revista.

Llistat d'adhesions

Número d'adhesions3

Referència: II-PROP-2023-09-87123
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartís eth ligam:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87123/embed.js?locale=oc"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87123/embed.html?locale=oc" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

4 en contra (100.0%)

En contra  Si la caça es un terreny public correcte, pero si es realitza en una propietat privada no vec perque. Es el FEEC que anomenes que s'hauria de posar en contacte amb els propietaris i demanar els permisos pertinents per que autoritzin a fer us de les seves propietats.

En contra  

Si la caça es un terreny public correcte, pero si es realitza en una propietat privada no vec perque. Es el FEEC que anomenes que s'hauria de posar en contacte amb els propietaris i demanar els permisos pertinents per que autoritzin a fer us de les seves propietats.

En contra  

Els ajuntaments no tenen control sobre la caça, es una competència de la Generalitat. A més, algunes APC engloben més d'un municipi.

En contra  

Impossible. La caça major es practica sobre el rastre observat i moltes vegades, al mateix día de caça hem de canviar la zona de la batuda perque els animals ja no hi son a la part que es volía fer, perque algun propietari es queixa de que li perjudiquen la collita, tambe per riscos d´accidents a les carreteres. El tipus de caça que practiquem a Catalunya, es practicament impossible fer aquest tipus de previssions, conduiríen al fracás.

En contra  

Ens han destroçat cotxes dintre el vedat, ens han arrancat plaques de vedat, plaques d´avís de batuda, i altres boicots. Si públiquem la nostra ubicació será més fàcil pels radicals anticaça boicotejar i transformar la batuda en un perill absolut. Hi ha d´haver una altre manera...

Carregant els comentaris ...