" class="part-icon-bars">

Procés participatiu nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

#LleiCinegetica Elaboració de la nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

Phase 3 of 3
Retorn 07/11/2023 - 30/11/2023
Process phases

Carnet de captures de becada obligatori i ús de precintes

12/09/2023 13:05  

Caldria que el caçador especialista (o tot aquell caçador disposat circumstancialment a abatre una becada) portés al damunt obligatòriament un carnet de captures de becada en el qual anotés les captures en el moment de realitzar-se i que es podria complementar amb la col·locació de precintes als animals capturats. Aquest carnet hauria de ser retornat a l’Administració en finalitzar la temporada. D’aquesta manera es tindrien dades molt aproximades del total caçadors de becada i de les becades abatudes per temporada, la qual cosa permetria establir les mesures oportunes en relació a la gestió de l’espècie. A més, el carnet contribuiria a reduir els excessos que alguns caçadors cometen, sobretot en determinades circumstàncies en les quals es produeixen concentracions de becades en punts concrets.

Endorsements count0

Reference: II-PROP-2023-09-87144
Version number 1 (of 1) see other versions

Share link:

Please paste this code in your page:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87144/embed.js?locale=en"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87144/embed.html?locale=en" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Most voted comments

0 in favor (0.0%)

No comments with votes found

0 against (0.0%)

No comments with votes found

Comment details

You are seeing a single comment

View all comments

Estem molt en la mateixa línia, Joan Josep.
Vaig fer arribar aquesta mateixa proposta de 30 precintes per persona i temporada per correu electrònic, ja que en aquest quadre de text no disposava de suficient espai per exposar-ho. De fet, vaig fer arribar la proposta de gestió de la caça de la becada que defensa el CCB i que figura al nostre web ( http://www.ccbp.org/es/gestion.php?PHPSESSID=r69dt32s5qkhjijfsd9qn41576 )

Loading comments ...