" class="part-icon-bars">

Procés participatiu nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

#LleiCinegetica Elaboració de la nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

Fase 3 de 3
Retorn 07/11/2023 - 30/11/2023
Fases del procés

Seguretat en les activitats cinegètiques

18/10/2023 15:00  

-         Establir un marc normatiu de compatibilitat entre les activitats cinegètiques i altres activitats d’ús públic (per exemple, limitació de la pràctica de la caça en els espais naturals de més freqüentació durant els caps de setmana, etc.)

-         Establir el sistema de comunicació entre els col·lectius locals de caçadors i els ens gestors dels espais naturals protegits, per tal de comunicar les activitats que s’organitzen en aquests, i poder realitzar modificacions i canvis en les activitats cinegètiques, en funció d’aquesta informació.

-         Protocol·litzar mecanismes de participació de les persones que viuen i treballen a l’àmbit de les àrees de cacera, amb especial atenció als aspectes de seguretat i comunicació.

-         Incloure un protocol detallat de les actuacions derivades de la seguretat, comunicació i senyalització, a seguir per a cada batuda.

Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2023-10-87477
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87477/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87477/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

El Marc normatiu de caça existeix des de fa molt de temps i ara amb aquesta futura llei de caça podrien dir que "s'actualitzarà". El que fa falta son marcs normatius per la resta d'usuaris del medi natural. I per suposat que no estem d'acord que les limitacions tinguin que ser sempre pel col•lectiu de caçadors que son a més qui notifiquen als parcs naturals les seves activitats cinegètiques. Prou de posar impediments a l'activitat cinegètica i potser començar a regular la resta d'activitats.

Editat

Joaquim Zarzoso, totalment d'acord,la primera premissa és no oblidar que Els caçadors també som ciutadans que paguen impostos, amb drets “segons sembla de menor valor” però amb un augment exponencial en les obligacions, depenent de quants danys es produeixin a l'agricultura, accidents de trànsit, prevenció de la PPA etc…
La seguretat entre parts es basa a acatar la normativa i règim sancionador per a aquells que no la respectin.

Carregant els comentaris ...