" class="part-icon-bars">

Procés participatiu nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

#LleiCinegetica Elaboració de la nova llei d'activitats cinegètiques de Catalunya

Fase 3 de 3
Retorn 07/11/2023 - 30/11/2023
Fases del procés

Ordenació i gestió tècnica de les activitats cinegètiques (I)

18/10/2023 16:34  

-         Replantejament dels Plans Tècnics de Gestió Cinegètica (PTGC) posant èmfasi en la gestió adaptativa de la caça segons dades de censos poblacionals realitzades per professionals.

-         Revisió dels períodes hàbils de caça per a les diferents espècies cinegètiques. En el cas de la caça menor no permetre el període de mitja veda en els espais naturals de protecció especial.

-         Revisió de les modalitats de caça autoritzades per a les diferents especies cinegètiques, evitant aquelles modalitats susceptibles a promoure les males pràctiques com es per exemple l’ús d’atraients alimentaris.

-         Informar al corresponent òrgan gestor per a la seva validació els punts d’aguaits en espais naturals protegits

Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2023-10-87483
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87483/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/LleiCinegetica/f/3659/proposals/87483/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Cal recordar que la majoria de censos ( REALS) venen gràcies al col.lectiu de caçadors ( llibres de batuda, estadístiques de caça). Per altra banda, veiem que les limitacions en algunes zones de seguretat ( prohibida l'activitat cinegètica) com és el tudó o conill en zones de seguretat incrementen els permisos excepcionals per danys, inclòs dintre del períodes de cria, incrementant l'activitat de la caça.
Tant mateix, nosaltres, entenem que una mala praxis seria per exemple la caça furtiva .

Carregant els comentaris ...