" class="part-icon-bars">

Procés participatiu per a la garantia i promoció dels drets culturals

#DretsCulturals Projecte de llei de drets culturals

Phase 3 of 3
Fase de retorn 30/01/2023 - 15/02/2023
Process phases

Sessió presencial Tremp

Avatar: Official meeting Official meeting
19/10/2022 14:02   0 comments
14 November 2022
17:30 - 20:00
Join meeting 16 slots remaining
Reference: II-MEET-2022-10-807
Version number 16 (of 16) see other versions

Share link:

Please paste this code in your page:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/ProcesDretsCulturals/f/3567/meetings/807/embed.js?locale=en"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/ProcesDretsCulturals/f/3567/meetings/807/embed.html?locale=en" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Et donem la benvinguda a la tercera sessió presencial del Procés participatiu per a la garantia i promoció dels drets culturals. Aquesta sessió tindrà lloc de manera presencial a Tremp, i simultàniament, de manera telemàtica a través de la plataforma Zoom.

Pots inscriure't a la sessió presencial a aquesta pàgina, i a la telemàtica al següent enllaç.


La sessió té com a objectiu identificar reptes i propostes al voltant dels continguts relatius als Drets Culturals en clau deliberativa, i recollir els elements que faciliten i/o dificulten la seva extensió al llarg del territori català.

Està dirigida a tots aquells agents relacionats amb el tema en qüestió, amb un aforament màxim de 30 persones. I també hi ha la part on-line amb un aforament màxim de 14 persones.

Es preveu realitzar una presentació inicial, seguidament d’un treball en petits grups per tal d’identificar i deliberar necessitats, expectatives i reptes, així com propostes i condicions que donen resposta als reptes identificats. Finalment, es preveu un espai plenari per compartir el treball de grups sobre drets i propostes i un tancament final.

Es facilitarà més informació sobre els aspectes a treballar a la sessió una vegada s’hagin inscrit les persones participants.  

Tremp
Epicentre, centre de visitants del Geoparc Mundial UNESCO Orígens Passeig del Vall, 13 25620 Tremp

0 comments

Add your comment

Sign in with your account or sign up to add your comment.

Loading comments ...