" class="part-icon-bars">

Agència de la Natura de Catalunya

#ANACAT Procés de participació ciutadana per redactar els estatuts de l'Agència de la Natura de Catalunya

Fase 3 de 3
Fase de retorn 23-12-2022 - 31-03-2023
Veure les fases

Ajuts més específics, diversos, flexibles i de tramitació àgil per a tots aquells agents que conserven el medi natural en àrees desfavorides

23/11/2022 12:14  

Ajuts específics a pagesos, ramaders, ADF, societats de caçadors, entitats de custòdia, ens locals, etc.

Diversificar l’objecte dels ajuts, afrontant alguns àmbits que reben poc suport: neteja i retirada de residus dels espais naturals, manteniment i rehabilitació de bordes i altres construccions ramaderes (que actuen de refugi per a rapinyaires i muricecs), ajuts vitals per a la incorporació de joves agricultors i ramaders, etc. 


Trobades relacionades:

Sessió territorial 2. Alt Pirineu
10 Novembre 2022
17:00 - 19:00

Aquesta sessió, que va dirigida a entitats, empreses i persones interessades o implicades en la conservació i gestió del medi natural, tindrà tres parts:

  1. Una 1a part informativa en la qual un/a responsable de la Generalitat de Catalunya exposarà el procés de creació de l'ANACAT, els aspectes que contindran els seus estatuts i la descripció dels tres eixos de debat que s'abordaran durant la pròpia sessió.
  2. Una 2a part deliberativa en què els participants es dividiran en grups per debatre i fer aportacions sobre els tres eixos de debat del procés participatiu.
  3. Una 3a part de conclusions durant la qual es compartiran les aportacions de cada grup i s'explicaran els propers passos.

Atès que les places són limitades, és necessari inscriure’s a aquesta sessió a través d’aquest formulari: https://mediambient.gencat.cat/ca/05_ambits_dactuacio/patrimoni_natural/agencia-de-la-natura-de-catalunya/formulari-inscripcio. Teniu de temps per inscriure-us fins a tres dies abans de la sessió (o fins que s’esgotin les places disponibles).

Referència: II-PROP-2022-11-86110
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/agencianatura/f/3575/proposals/86110/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/agencianatura/f/3575/proposals/86110/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...