" class="part-icon-bars">

Agència de la Natura de Catalunya

#ANACAT Procés de participació ciutadana per redactar els estatuts de l'Agència de la Natura de Catalunya

Fase 3 de 3
Fase de retorn 23/12/2022 - 31/10/2023
Fases del procés

Destinar més recursos de tot tipus per garantir el compliment i l’efectivitat de la legislació vinculada al medi natural

12/12/2022 19:07  

Tot i que encara hi ha mancances, existeix una extensa legislació amb incidència en la conservació del medi natural. El problema, però, és que no es compleix, no és efectiva. Per tant, cal destinar més mitjans i recursos a garantir-ne un compliment adequat.

Trobades relacionades:

Sessió territorial 7. Camp de Tarragona
01 Desembre 2022
17:45 - 20:00
Aquesta sessió, que va dirigida a entitats, empreses i persones interessades o implicades en la conservació i gestió del medi natural, tindrà tres parts: 1. Una 1a part informativa en la qual un/a responsable de la Generalitat de Catalunya exposarà el procés de creació de l'ANACAT, els aspectes que contindran els seus estatuts i la descripció dels tres eixos de debat que s'abordaran durant la pròpia sessió. 2. Una 2a part deliberativa en què els participants es dividiran en grups per debatre i fer aportacions sobre els tres eixos de debat del procés participatiu. 3. Una 3a part de conclusions durant la qual es compartiran les aportacions de cada grup i s'explicaran els propers passos. Atès que les places són limitades, és necessari inscriure’s a aquesta sessió a través d’aquest formulari: https://mediambient.gencat.cat/ca/05_ambits_dactuacio/patrimoni_natural/agencia-de-la-natura-de-catalunya/formulari-inscripcio. Teniu de temps per inscriure-us fins a tres dies abans de la sessió (o fins que s’esgotin les places disponibles).
Referència: II-PROP-2022-12-86333
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/agencianatura/f/3575/proposals/86333/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/agencianatura/f/3575/proposals/86333/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

2 a favor (100.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

A favor  

El millor regulador i conservador del medi natural per interes propi i de retruc per a un interes general es la figura del caçador que sap molt be la normativa. S'ha de promoure la figura del caçador i la seva tasca super important per al be comu.

A favor  

Els caçadors son els granjés del bosc. Potenciem-los abants de quedar-nos sense. Sino ho pagarem amb mes incendis, mes accidents i mes fauna a la poblacio en busca de menjar. Plantacions exclusives per a la fauna i aigua en basses artificials lluny de la població. Foment d'observatoris de fauna al bosc regulat per els caçadors.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...