" class="part-icon-bars">

Agència de la Natura de Catalunya

#ANACAT Procés de participació ciutadana per redactar els estatuts de l'Agència de la Natura de Catalunya

Fase 3 de 3
Fase de retorn 23/12/2022 - 31/10/2023
Fases del procés

Crear un instrument econòmic per compensar la propietat forestal en virtut dels serveis ecosistèmics de les seves finques

23/12/2022 10:24  

Si es compleixen alguns requisits, i en determinades circumstàncies, les finques que proveeixin serveis ecosistèmics podrien rebre recursos provinents de fons institucionals o eines de valorització dels intangibles proveïts per aquests espais. 


Trobades relacionades:

Sessió territorial 8. Girona
13 Desembre 2022
17:45 - 20:00
Aquesta sessió, que va dirigida a entitats, empreses i persones interessades o implicades en la conservació i gestió del medi natural, tindrà tres parts: 1. Una 1a part informativa en la qual un/a responsable de la Generalitat de Catalunya exposarà el procés de creació de l'ANACAT, els aspectes que contindran els seus estatuts i la descripció dels tres eixos de debat que s'abordaran durant la pròpia sessió. 2. Una 2a part deliberativa en què els participants es dividiran en grups per debatre i fer aportacions sobre els tres eixos de debat del procés participatiu. 3. Una 3a part de conclusions durant la qual es compartiran les aportacions de cada grup i s'explicaran els propers passos. Atès que les places són limitades, és necessari inscriure’s a aquesta sessió a través d’aquest formulari: https://mediambient.gencat.cat/ca/05_ambits_dactuacio/patrimoni_natural/agencia-de-la-natura-de-catalunya/formulari-inscripcio. Teniu de temps per inscriure-us fins a tres dies abans de la sessió (o fins que s’esgotin les places disponibles).
Referència: II-PROP-2022-12-86370
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/agencianatura/f/3575/proposals/86370/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/agencianatura/f/3575/proposals/86370/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

2 a favor (100.0%)

member-avatar JUST

A favor  Els incentius per millorar la biodiversitat podrien ser tant econòmics, com en ajuts per crear infraestructures pel manteniment de les activitats o bé també incentius fiscals.

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

A favor  

Els incentius per millorar la biodiversitat podrien ser tant econòmics, com en ajuts per crear infraestructures pel manteniment de les activitats o bé també incentius fiscals.

A favor  

Els propietaris que descuiden les seves finques no s'han de poder oposar a que algu altre les llimpie. Subvencio de l'administracio per a que algu faci aquestes feines. Si es fan plantacions no es podra fer negoci, tot quedara per a la fauna i mantenir-la on te que estar. Nomes cal notificar a la propietat de les actuacions que es van a fer, si s'hi oposa haura de ser ell que les faci. Ni fer ni deixar fer, no es bona idea. Les actuacions son per al be comu, i la fauna es un be comu, sigue cinegetica o no.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...