" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de llei de l’Agència d’Atenció Integrada Social i Sanitària de Catalunya

Consulta pública prèvia per a l’Avantprojecte de llei de l’Agència d’Atenció Integrada Social i Sanitària de Catalunya promoguda pels Departaments de Drets Socials i Salut de la Generalitat de Catalunya

Fase 2 de 2
Retorn 28/03/2022 - 17/06/2022
Fases del procés

Anàlisi i aportacions d'ACRA en relació a l'Avantprojecte de llei de l'Agència d'Atenció Integrada Social i Sanitària de Catalunya

25/03/2022 11:43  

L’Associació Catalana de Recursos Assistencials és una organització empresarial que agrupa el 70% de les entitats de recursos assistencials (residències, centres de dia, servei d’ajuda a domicili, centres sociosanitaris, entitats tutelars i teleassistència, entre d’altres) per a gent gran a Catalunya. Compta amb 431 entitats associades, que representen 1.117 serveis i 45.415 places, que donen feina a 39.170 treballadors i que atenen 196.904 persones (teleassistència i ajuda a domicili)

Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2022-03-83661
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/atenciointegrada/f/3428/proposals/83661/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/atenciointegrada/f/3428/proposals/83661/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Imatges relacionades

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

A l'igual que ACRA sol.licita estar en els processos del projecte d'Atenció social i sanitària integrada, els usuaris i els seus familiars tenen el mateix dret de participar-hi, ja que és imprescindible comptar amb les aportacions dels beneficiaris dels serveis.
Igualment, les entitats veïnals han de formar part dels recursos que complementen l'atenció a les persones.

Més valdria que ACRA i les residències que engloba s'haguèssin preocupat per donar una atenció REAL "centrada en la persona" durant aquesta pandèmia i no tancar la gent a la presò escudant-se en "instruccions" de Salut que MAI VAN SER PUBLICADES AL DOGC i, per tant, han estat TOTALMENT IL·LEGALS. Moltes mesures han estat i son necessàries, però amb una base jurídica i en CONSTANT DIÀLEG AMB LES FAMÍLIES. Les empreses no poden decidir al marge de residents i familiars. No tenen cap dret de tutela. - Molt lamentablement, aquestes crítiques no han estat escoltades ni per partits ni per fiscalia.

Editat

L'Executiu ha aprovat avui la memòria preliminar de l'Avantprojecte de llei de l'Agència d'Atenció Integrada Social i https://wordle2game.com Sanitària.

Editat

The https://rts-tv.app/ is available for download on both Android and iOS devices, enabling users to utilize it across various operating systems.

Your shared articles are very detailed and meticulous. I hope that next time you will have more good articles to share with readers. If you have more time, please visit: https://dordlegame.io

Competitive games foster https://classroom6xgame.github.io/ a healthy competitive spirit, encouraging players to strive for excellence.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...