" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de llei de l’Agència d’Atenció Integrada Social i Sanitària de Catalunya

Consulta pública prèvia per a l’Avantprojecte de llei de l’Agència d’Atenció Integrada Social i Sanitària de Catalunya promoguda pels Departaments de Drets Socials i Salut de la Generalitat de Catalunya

Fase 2 de 2
Retorn 28/03/2022 - 17/06/2022
Fases del procés

Menjar digne,residències de gent gran 3

27/03/2022 22:43  

La majoria de residències la qualitat del menjar queda molt lluny del desitjat, del que menjaria a una llar. Els menjars de càterings minimitzen la qualitat en detriment de la qualitat, és un menjar que no els dignifica.

Número d'adhesions2

Referència: II-PROP-2022-03-83687
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/atenciointegrada/f/3428/proposals/83687/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/atenciointegrada/f/3428/proposals/83687/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (33.3%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

A favor  

Molt d'acord.

Totalment d'acord. I sense cap enquesta de satisfacció ni a residents ni familiars. Servei externalitzat i prou. I s'omplen la boca de que fan ACP. També a residència privada: quan et queixes, et diuen que sempre pots anar a una altra residència. Felicitem la Gene per aquesta ACP. No cal fer grans documents, només supervisar i fer cas de les crítiques i propostes que fa temps fan les associacions de familiars.

This Android application brings you thousands of live TV channels right to your smartphone and Android TV, absolutely free. Let's dive into the features that make https://cricfy.app/ a game-changer.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...