" class="part-icon-bars">

Fem més verda la riera de Can Soler

Procés participatiu del projecte de naturalització del tram de la riera de Can Soler confrontant amb el Recinte Industrial de la Colònia Güell al municipi de Sant Boi de Llobregat

Phase 1 of 2
Introduction 01/10/2024 - 31/10/2024
Process phases

Les sessions autogestionades són sessions de treball i debat conduïdes i dinamitzades de forma autònoma per organitzacions, entitats o col·lectius amb interès en contribuir en el debat sobre el projecte de naturalització del tram de la riera de Can Soler confrontant amb el recinte industrial de la Colònia Güell. Són sessions de treball de caràcter intern organitzades i dinamitzades per persones de l’entitat o col·lectiu.

La finalitat és recollir les propostes de les persones que participen, de forma que puguin ser avaluades i considerades pels equips tècnics a fi de valorar la seva incorporació al planejament.

Per organitzar aquestes sessions autogestionades us proposem unes pautes que permetin organitzar un debat estructurat que finalitzi en un recull final de les vostres propostes. També us facilitem la consulta de diferents documents i recursos informatius. Tot aquest material de suport el podeu trobar a la part inferior de la pàgina inicial del procés o clicant a continuació:

No és imprescindible seguir tots els punts que us proposem, o potser preferiu estructurar el debat d’una altra manera, però en tot cas sí que us demanem que recolliu les vostres propostes en la Fitxa de buidament que us proporcionem, i ens les feu arribar abans del dia 31 d’octubre de 2024 a participacio@santboi.cat.

Al final del procés s’informarà dels resultats i dels impactes que han tingut les aportacions rebudes, incloses les que s’han generat amb aquestes sessions autogestionades.