" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a l'elaboració del Pla Territorial Sectorial per al Desenvolupament de les Energies Renovables a Catalunya (PLATER)

El PLATER pretén ordenar els projectes d’energies renovables en el territori

Fase 2 de 2
Retorn 15/06/2023 - 30/07/2023
Fases del procés

Plantes amb tramitació avançada.

17/05/2023 09:01  
Acceptades

Plantes amb tramitació avançada. S'haurien de recollir com a zones preferents d'implantació les corresponents als projectes fotovoltaics i eólics en tramitació que ja han obtingut DIA favorable.

Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

El PLATER inclourà com a zones aptes els emplaçaments on ja hi hagi instal·lacions autoritzades o amb una avaluació ambiental favorable. En qualsevol cas, no incidirà en les instal·lacions que s'hagin autoritzat prèviament a l'aprovació d'aquesta planificació.

Esmenes (1)

Esmena
Rebutjada
Plantes amb tramitació avançada. Si no es compleix amb els objectius de la desconcentració de...
Esmenar Proposta Milloreu aquest proposta modificant la seva title i body
Número d'adhesions0

Esmenat per
Referència: II-PROP-2023-05-86855
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/consultaplater/f/3774/proposals/86855/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/consultaplater/f/3774/proposals/86855/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Conversa amb SERGI

el problema es que n´hi ha moltíssimes es procés de validació i aquest procés està adulterat ja que són les pròpies empreses promotores les que contestes les al.legacions.

el procés administratiu de tramitació el fa l'administració, que és qui valida la DIA. Les al·legacions formen part del procediment d'informació pública, on pot intervenir qualsevol persona que es senti afectada (no cal ni que ho sigui)

Conversa amb SERGI

s´ha d´evitar fer un mal major per córrer. sha de planificar bé i actuar.

I s'ha de prendre consciència de la dimensió del repte que suposa la transició i la sobirania energètica a Catalunya. sense aquesta visió de la dimensió del repte, no podem entra a discutir si un aerogenerador o dos, o si les plaques fotovoltaiques han d'anar més lluny o més a prop.

Conversa amb Raul

Sergi, tot i que els teus comentaris son absolutament correctes, parlo de projectes per als que la Generalitat ja ha estudiat i validat de forma detallada i meticulosa els aspectes que remarques. En el cas dels projectes que no complien, fins i tot en quan a l'acumulació ja s'han denegat els permisos. Precissament per això és important preservar e incloure aquestes localitzacions.

Aixo de l’estudi meticulós ho dius tu. N’hi molts d’ells en estudi , d’altres ja comencen a estar en procés judicial ,per lo que l’ estudi no se jo si ha estat meticulós o si per altre banda s’ està fent a corre cuita perquè no esta del tot ben regulat i avans de que es reguli ho volen tenir tancar .

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...