" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a l'elaboració del Pla Territorial Sectorial per al Desenvolupament de les Energies Renovables a Catalunya (PLATER)

El PLATER pretén ordenar els projectes d’energies renovables en el territori

Phase 2 of 2
Retorn 15/06/2023 - 30/07/2023
Process phases

Creació taules territorials

29/05/2023 21:11  
Accepted

Crear i convocar taules territorials amb plataformes ciutadanes ambientalistes i experts en energies renovables i medi ambient per tal de garantir una planificació territorial justa i equilibrada.

This proposal has been accepted because:

Actualment, i tal com es disposava la seva creació al DL 24/2021, ja existeix la Taula de Diàleg Social de les Energies Renovables que té per objectiu ajudar en la implantació de les energies renovables en el territori, participant en el procés d'elaboració del PLATER conjuntament amb les administracions locals i les oficines comarcals de transició energètica i proposant mesures de compensació entre territoris. Aquesta Taula de Diàleg Social de les Energies Renovables està composta per representants municipals i del món local i per representants de les associacions d'energies renovables, productors d'energies renovables, cooperatives energètiques ciutadanes, organitzacions professionals agràries, cooperatives agroalimentàries i entitats ecologistes. El PLATER, a més, planteja una governança adequada, basada en l'aplicació del principi de subsidiarietat a la implantació de les energies renovables en el territori on es donarà major poder de decisió a l'administració local.

List of Endorsements

Amend Proposal Improve this proposal by modifying its title and body

Reference: II-PROP-2023-05-86882
Version number 2 (of 2) see other versions

Share link:

Please paste this code in your page:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/consultaplater/f/3774/proposals/86882/embed.js?locale=en"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/consultaplater/f/3774/proposals/86882/embed.html?locale=en" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Most voted comments

0 in favor (0%)

No comments with votes found

0 against (0%)

No comments with votes found

0 comments

Add your comment

Sign in with your account or sign up to add your comment.

Loading comments ...