" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a l'elaboració del Pla Territorial Sectorial per al Desenvolupament de les Energies Renovables a Catalunya (PLATER)

El PLATER pretén ordenar els projectes d’energies renovables en el territori

Fase 2 de 2
Retorn 15/06/2023 - 30/07/2023
Fases del procés

Impuls a la generació energètica en entorns urbans- Ciutat de Barcelona (2/2)

31/05/2023 12:55  
En avaluació

L'autoconsum en ciutats denses cal poder determinar: El grau d’assolellament de cobertes i espai públic; Les infraestructures de ciutat, més enllà de les pèrgoles, Obrir la possibilitat que, de manera ben integrada i ordenada, es pugui generar energia en espais protegits propers a zones urbanes; Facilitar els tràmits administratius i procediments; accés a la connexió a la xarxa elèctrica; Facilitar criteris d’integració que facilitin la compatibilitat d’usos.

Aquesta proposta està en avaluació perquè:

L'anàlisi de les superfícies disponibles per a la instal·lació d'energies renovables s'estudiarà en el marc de desenvolupament dels treballs del PLATER. S'analitzarà tota la superfície disponible a través de la incorporació de diferents tipus de criteris: distància a nuclis urbans, zones protegies, zones d'avifauna, distribució del recurs eòlic i solar, patrimoni cultural... Així, el PLATER establirà unes zones disponibles i unes zones d'acceleració de les energies renovables, aplicant aquests criteris homogenis que determinaran la compatibilitat dels diferents tipus de sòls, considerant les seves especificitats i les característiques del territori. Igualment, el PLATER prioritzarà la instal·lació d'energies renovables en edificis.

Esmenar Proposta Milloreu aquest proposta modificant la seva title i body
Número d'adhesions0

Referència: II-PROP-2023-05-86892
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/consultaplater/f/3774/proposals/86892/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/consultaplater/f/3774/proposals/86892/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...