" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia a l'elaboració del Pla Territorial Sectorial per al Desenvolupament de les Energies Renovables a Catalunya (PLATER)

El PLATER pretén ordenar els projectes d’energies renovables en el territori

Phase 2 of 2
Retorn 15/06/2023 - 30/07/2023
Process phases

Consulta sobre l’abast del PLATER

01/06/2023 16:48  
Rejected

L’abast del PLATER, a més la generació eòlica i fotovoltaica, tindrà en compte altres tecnologies renovables presents als objectius de la PROENCAT i sotmeses a tramitació administrativa homòloga, com per exemple, les relacionades amb l’emmagatzematge energètic com la hidràulica reversible de bombeig, i plantes l’H2 verd, que poden jugar un paper molt rellevant i necessari per a maximitzar la integració de la generació elèctrica amb fonts renovables?

This proposal has been rejected because:

L'objectiu del PLATER és específicament determinar unes directrius generals i els criteris de la distribució de les instal·lacions d'aprofitament de les energies renovables, fonamentalment eòlica i fotovoltaica, a terra i en espais artificialitzats. El PLATER no analitzarà la implantació d'instal·lacions d'emmagatzematge, sent plenament conscients de la importància que tindrà tal com estableix la PROENCAT 2050, ni la generació d'hidrogen verd i el bombament hidroelèctric. Aquests desenvolupaments previstos a la PROENCAT seran necessaris però la seva implantació no té un elevat component territorial, pel què no seran analitzats al PLATER.

Amend Proposal Improve this proposal by modifying its title and body
Endorsements count0

Reference: II-PROP-2023-06-86906
Version number 2 (of 2) see other versions

Share link:

Please paste this code in your page:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/consultaplater/f/3774/proposals/86906/embed.js?locale=en"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/consultaplater/f/3774/proposals/86906/embed.html?locale=en" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Most voted comments

0 in favor (0%)

No comments with votes found

0 against (0%)

No comments with votes found

0 comments

Add your comment

Sign in with your account or sign up to add your comment.

Loading comments ...