" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia per la creació d'una Xarxa de Biblioteques Especialitzades i Centres de Documentació de Catalunya.

Recollir aportacions i suggeriments a la proposta de Decret de creació de la Xarxa de Biblioteques Especialitzades i Centres de Documentació de Catalunya.

Phase 2 of 2
Retorn 13/01/2024 - 13/02/2024
Process phases

Obligació o adhesió a la xarxa per part de les entitats que tenen la titularitat de les biblioteques

10/01/2024 09:01  
Rejected

La cooperació entre biblioteques és necessària. Es parla de col·laboració, cooperació i respecte a les entitats que tenen la titularitat d'aquestes biblioteques, però s'obliga a totes les biblioteques del sector públic de la Generalitat formin part d’aquesta xarxa.

No seria més lògic que el compromís de formar part de la xarxa recaigués en les entitats que tenen la titularitat amb l’opció i no l’obligació d’adherir-se lliurement a la xarxa tant si són del sector públic o no?

This proposal has been rejected because:

es considera que és necessària la obligatorietat d’adhesió dels equipaments de la Generalitat per garantir que es compleixen els requisits comuns mínims que permetin una efectiva col·laboració i gestió conjunta de qualitat d’acord amb la pròpia detecció de mancances de les diagnosis fetes per les BEG.

List of Endorsements

Endorsements count1

Reference: II-PROP-2024-01-87845
Version number 2 (of 2) see other versions

Share link:

Please paste this code in your page:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/creacioxarxabiblioteques/f/3991/proposals/87845/embed.js?locale=en"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/creacioxarxabiblioteques/f/3991/proposals/87845/embed.html?locale=en" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Most voted comments

0 in favor (0.0%)

No comments with votes found

0 against (0.0%)

No comments with votes found

El que comenta la Pilar és perfectament comprensible. Jo opino que Dep Cultura pot ser l'impulsor, però no el gestor, ja que lògicament hi ha altres departaments amb biblioteques, com Salut, i treballen a la seva manera i bé que ho fan. I també altres biblioteques que no són BEG. Tanmateix, si l'òrgan o oficina de què parlo en un altre comentari, no fos consultor sinó decisori, podria ser com l'oficina del CSUC, on es poden prendre decisions de conjunt, però sempre deixant autonomia suficient a cada institució/biblioteca.

Add your comment

Sign in with your account or sign up to add your comment.

Loading comments ...