" class="part-icon-bars">

Procés participatiu per al desenvolupament de l'economia col·laborativa a Catalunya

Procés participatiu per al desenvolupament de l'economia col·laborativa a Catalunya

Phase 2 of 2
Fase final 29/11/2017 - 29/11/2017
Process phases

El nou rol del ciutadà agent productor

29/03/2017 02:00  
Soc sòcia de ViA i crec funamental i necessaria la regulació del “Home Sharing” Des del punt de vista col.laboratiu. Que permetés continuar l’activitat de les famílies que lloguen el seu allotjament principal o segona residència, així com habitacions compartits en pisos particulars. Les plataformes a internet ajuden a posar en contacte persones interessades. Cal Cal una regulació justa no abusiva. Aquesta activitat no es un negoci, es un intercanvi, necessita una regulació adient a les seves característiques. Gracies

List of Endorsements

Endorsements count1

Reference: II-PROP-2017-03-74716

Share link:

Please paste this code in your page:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/desenvolupament-economia-colaborativa-catalunya/f/2133/proposals/74716/embed.js?locale=en"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/desenvolupament-economia-colaborativa-catalunya/f/2133/proposals/74716/embed.html?locale=en" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Most voted comments

0 in favor (0.0%)

No comments with votes found

0 against (0.0%)

No comments with votes found

REBRE GENT A CASA ES UN ACTE QUE GENERA SATISFACCIONS A LA PERSONA VISITANT I A QUI LA REP. DESAUTORITZAR AQUEST FET ES, PER A MI, DESHUMANITZAR EL PAÍS I LA CIUTAT.
- Per a mi l'economia colaborativa es la que fa que hi hagi intercanvi d'una manera directa entre el consumidor i que ofereix el producte, per a mi seria un model d'intercanvi.
- Crec que si cal regular aquesta activitat es en la mesura que persones (rebedors o dadors del servei) tinguin un volum d'activitat alt o molt alt.
-Si una persona o família cedeix una habitació de casa seva això no es una activitat econòmica rellevant i si cal portar el control de persones doncs em sembla raonable.
- Les llars compartides a les zones històriques de la ciutat n'afavoreixen la seva conservació ja que les persones residents orienten i fan que les persones visitants coneguin, visquin i estimin el lloc. Així mateix afavoreixen el petit comerç que esta desapareguent deixant el centre sense personalitat.

Add your comment

Sign in with your account or sign up to add your comment.

Loading comments ...