" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de llei integral de reconeixement del dret a la identitat i expressió de gènere

#lleitrans Consulta pública prèvia sobre l'Avantprojecte de llei integral de reconeixement del dret a la identitat i expressió de gènere

Fase 2 de 2
Retorn 14/02/2022 - 07/10/2022
Fases del procés

Alegaciones al proyecto de ley 19/2020, del 30 de desembre, d'igualtat de tracte i no - discriminació

09/02/2022 17:38  

Presentamos alegaciones ante un proyecto de ley que consideramos atenta contra los derechos fundamentales y es anticonstitucional, además de legislar subjetividades, por lo que deja la puerta abierta a la persecución ideológica.

Número d'adhesions26

Referència: II-PROP-2022-02-83480
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/dretalaidentitatiexpressiodegenere/f/3371/proposals/83480/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/dretalaidentitatiexpressiodegenere/f/3371/proposals/83480/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

4 a favor (40.0%)

A favor  Muchas gracias por resistir y luchar por los derechos de las las mujeres. El género es opresión, no una "identidad" Las mujeres mueren por ser mujeres. A las mujeres las violan, les pagan menos, las acosan, violentan, maltraran y explotan sexual y respectivamente ppr ser mujeres. No puden seguir colando leyes neoliberales de "identidades de género" porque son pura misoginia y borrado de la mujer y sus derechos. Es capitalismo y patriarcado puro disfrazado de progresía y "DDHH".

4 en contra (40.0%)

member-avatar Anna

En contra  Estic en contra d'aquesta proposta

A favor  

Gracias por defender los derechos de mujeres y menores

Conversa amb Anna
En contra  

Estic en contra d'aquesta proposta

Y porqué no estás de acuerdo?. Te has leído la Ley y has hecho análisis de sus consecuencias en tema de derechos y libertades de las mujeres, y sobretodo en protección a menores?.

Estaría molt bé que quan es doni una opinió s'argumentés per fomentar un debat constructiu i democràtic. Gràcies

En quins punts no estàs d'acord i per què?
Gràcies.

Conversa amb Eugenia Fernández
A favor  

Muchas gracias por resistir y luchar por los derechos de las las mujeres. El género es opresión, no una "identidad"
Las mujeres mueren por ser mujeres.
A las mujeres las violan, les pagan menos, las acosan, violentan, maltraran y explotan sexual y respectivamente ppr ser mujeres.
No puden seguir colando leyes neoliberales de "identidades de género" porque son pura misoginia y borrado de la mujer y sus derechos. Es capitalismo y patriarcado puro disfrazado de progresía y "DDHH".

Totalmente de acuerdo. Es más, estas leyes están pensadas para restringir derechos y libertades de las mujeres, y sobretodo, desprotección hacia los menores, dando pie a nuevas violencias machistas, pederastia... Está Ley es anticonstitucional y el Ministeri d'Idagualtat hauria de dimitir "ipso facto".

A favor  

Estoy a favor de las Alegaciones presentadas

Estoy a favor de las alegaciones

Conversa amb Alba Salvá
En contra  

No tenéis en cuenta a las mujeres trans.

Particularmente no tengo nada en contra de las trans, al contrario, tengo muchas amistades desde hace años. Sus reivindicaciones ya las tienen desde hace años. Está Ley excluye a las mujeres biológicas. No se puede crear una ley exclusivista para un colectivo menor, cuando las mujeres somos la mitad de la población mundial. De fondo borra esta ley la violencia machista en estado puro, los asesinatos, el maltrato a la infancia, la pederastia, los derechos de las mujeres que vuelven a estar cuestionados. Además es una aberración poner una ley que anteponga los gustos subjetivos a la realidad material. Es irracional. Está Ley persigue a las mujeres y vulnera derechos, y la libertad de expresión.

Aquest "no tengo nada en contra de las trans, al contrario, tengo muchas amistades" sona exactament igual que quan els homes, com no fa molt ha fet el Casado, diuen que "com seran ells masclistes, si tenen mare, dona i filles"!

No va per aquí, es un apunt que he fet perquè el blanc no són els Trans ja què els partits polítics el que fan és utilitzar-los pels seus interessos,estàs barrejant conceptes i desviant el debat cap a conflictes dretes i esquerres.

Esta Ley no borra a las mujeres, complementa a las Leyes de protección a la mujer y la infancia.
Estáis lanzando un mensaje erróneo, con ideas erróneas.

Encuentras normal que Adele, en los premios Brit, haya sido acusada de tránsfoba por declarar que se siente feliz siendo mujer y fémina?. Es como si yo me declaro vegana y toda la industria cárnica se me tira encima diciéndome carnófoba. A este grado de demencia social estamos llegando con el fin de vulnerar derechos a favor del capital.

Conversa amb Francisco Garrobo
En contra  

La proposta esborra del mapa a les dones i homes trans, i els seus drets com a persones. Directament, aquest document va en contra dels DDHH més bàsics.

A més, ni han tingut la deferència de presentar les al·legacions, com a mínim, també en català, perquè les pugui entendre tothom...

Precisament és en castellà com les podrà entendre tothom.

Hi ha gent que no entén el castellà a Catalunya.

Aquesta dada és incorrecte.
De totes maneres a Catalunya tenim dues llengües oficials, el castellà i el català. Fins i tot l'aranès, que amb aquesta sí hagués costat d'entendre una mica, fins i tot per a les persones catalanes.
Unes aportacions escrites en castellà en un portal de Catalunya, és totalment correcte.

Aquesta dada és correcta. Hi ha persones migrades a zones de Catalunya que no entenen més que la seva llengua materna i el català. Ja sé que no sabeu mirar més enllà d'una gran ciutat, d'una España grande y libre, o d'una vida CIS... però com a mínim dissimuleu!

No penso entrar en discussions que no tenen res a veure amb la Llei Trans, i més contestar atacs absolutamente fóra de la realitat. Gràcies

Podries aclarir a ón s'esborren les persones trans? Et refererixes a transexuals, transgènere..?
Són escrites en castellà per un tema de temps: s'està intentant fer legislacionsa tot arreu contraries als drets de les dones i no ens doneu treva per arribar a tot.

No cal donar explicacions, a Catalunya tenim dues llengües oficials, el castellà i el català, i totes dues s'estudien a les escoles. No heu fet res malament ni incorrecte. Ni que fos rus!

Francisco, tornes a barrejar conceptes per desviar la conversa sobre la Llei Trans, ara amb el tema de la llengüa. A Catalunya hi han dos llengües oficials i què jo sàpiga es pot elegir en quin idioma fer les alegaciones, i és correcte. Si no es discutir per discutir i crear malestar. Gràcies

Totalment d'acord,.Maite.

Conversa amb Fayna
A favor  

Se necesita esta coherencia. Gracias.

Thank you!

En contra  

En resposta en dos punts en específic:
1. La teva llibertat d'expressió s'acaba en el punt en el que comences a deshumanitzar altres persones. El discurs d'odi no hauria de ser contemplat llibertat d'expressió.
2. L'article 16 tracta sobre llibertats religioses. Segons la vostra interpretació de l'article, el nazisme no hauria de ser perseguit? El masclisme tampoc? Com són "ideologies"...

I "altres" punts:
- Segons vosaltres, no s'haurien d'investigar possibles discriminacions?
- Els tractaments mèdics que es realitzen a persones trans no són mutilació o experimentació. L'hormonació pot començar com a mínim als 16 anys, sempre i quan hi hagi consentiment parental. Això s'ha demostrat que millora immensament la salut mental de les persones trans.

En general, aquest document demostra que no us importen les proves objectives, i que l'únic que feu és fer servir xiulets de gos i informació errònia.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...