" class="part-icon-bars">

Estratègia catalana d'adaptació al canvi climàtic

#ETSELCANVI, ACTUA! Procés participatiu ESCACC, horitzó 2021-2030

Fase 3 de 3
Fase de retorn 19/03/2021 - 30/04/2021
Veure les fases

Transició cap a un model de producció alimentària més sostenible

07/12/2020 18:21  
Retirada
Afavorir, mitjançant la redistribució de les subvencions a l'agricultura i la ramaderia, la producció de verdures, fruites, cereals i llegums per sobre la producció de carns, ous i lactis, els quals tenen una petjada de carboni molt superior, a més de contribuir enormement a l'acidificació del sòl, l'eutrofització de les aigües, la contaminació dels aqüífers i el consum d'aigua (https://science.sciencemag.org/content/360/6392/987).
Referència: II-PROP-2020-12-80115
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartís eth ligam:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/escacc/f/2991/proposals/80115/embed.js?locale=oc"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/escacc/f/2991/proposals/80115/embed.html?locale=oc" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0%)

Cap comentari amb vots

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...