Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
Adequar la dieta a les necessitats del nostre organisme (d’acord amb la proposta de Josep Tuson Valls)
Acceptades
. El consum alimentari ha de tenir com a principal objectiu satisfer necessitats bàsiques de forma suficient i saludable;
. Cal una millor educació alimentària per a fer una transició cap a una dieta saludable i menys depenent de importacions de recursos;
. L'etiquetatge ha de continir la traçabilitat del producte amb informació sobre l'origen, el sistema de producció, les condicions laborals, la seva distribució,....
Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:
Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.
50 Capacitar a la població en relació amb la importància de l'alimentació en la salut individual i col·lectiva i garantir-ne una oferta saludable i sostenible
Llistat d'adhesions
Denóncia un problèma
Aguest contengut non ei apropriat?
0 comentaris
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...