Aguest lòc web emplegue cookies pròpries e de tresaus entà melhorar l’experiéncia de navegacion, e aufrir contenguts e servicis d’interès.
En contunhar era navegacion, comprenem qu'acceptatz era nòsta politica de cookies. Entà mès informacion, consultatz ací.
. El consum alimentari ha de tenir com a principal objectiu satisfer necessitats bàsiques de forma suficient i saludable;
. Cal una millor educació alimentària per a fer una transició cap a una dieta saludable i menys depenent de importacions de recursos;
. L'etiquetatge ha de continir la traçabilitat del producte amb informació sobre l'origen, el sistema de producció, les condicions laborals, la seva distribució,....
Proposta ja contemplada en els primers documents de treball del PEAC.
50 Capacitar a la població en relació amb la importància de l'alimentació en la salut individual i col·lectiva i garantir-ne una oferta saludable i sostenible
El text següent és una representació abreviada i hashejada d'aquest contingut. És útil per garantir que el contingut no hagi estat alterat, ja que una única modificació provocaria un valor totalment diferent.
Origen:{"body":{"ca":". El consum alimentari ha de tenir com a principal objectiu satisfer necessitats bàsiques de forma suficient i saludable;\r\n. Cal una millor educació alimentària per a fer una transició cap a una dieta saludable i menys depenent de importacions de recursos;\r\n. L'etiquetatge ha de continir la traçabilitat del producte amb informació sobre l'origen, el sistema de producció, les condicions laborals, la seva distribució,...."},"title":{"ca":"Adequar la dieta a les necessitats del nostre organisme (d’acord amb la proposta de Josep Tuson Valls)"}}
Aquesta empremta digital es calcula mitjançant un algoritme de hash SHA256. Per reproduir-lo tu mateix, pots utilitzar una Calculadora MD5 en línia i copiar-hi les dades d'origen.
0 comentaris
Deixa el teu comentari
Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.
Carregant els comentaris ...