" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre el desenvolupament de la Llei de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris

Consulta pública prèvia a l’elaboració del Reglament de desenvolupament de la Llei 3/2020, de l'11 de març, de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris

Phase 2 of 2
Retorn ? - ?
Process phases

13 proposals

The form below filters the search results dynamically when the search conditions are changed.

Status
Origin
El meu nom és Isabel Coderch. Soc especialista en hostaleria sostenible i una de les meves àrees...
  • Created at
    29/01/2021
  • 0
  • Comments count: 0
  • Created at
    01/02/2021
  • 0
  • Comments count: 0
Des de la Federació seguim amb molt interès el desenvolupament de la Llei de prevenció de les...
  • Created at
    04/02/2021
  • 0
  • Comments count: 0
Som unes quantes entitats socials que treballem amb el malbaratament alimentari i aportem les...
La Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona com a entitat que representa el sector de...
S'adjunten les aportacions de l'ACM a la consulta pública prèvia del reglament de desenvolupament...
  • Created at
    05/02/2021
  • 0
  • Comments count: 0
En relació al Reglament de desenvolupament de la Llei 3/2020, de l’11 de març, de prevenció de...
Com a organització empresarial representativa del sector agroalimentari de Catalunya duem a terme...
Des de la Fundació Espigoladors creiem i donem suport al desenvolupament de la llei i al...
Proposo que aquests programes d'educació que obligatòriament han d'establir els serveis d'àpats o...
  • Created at
    06/02/2021
  • 0
  • Comments count: 0