" class="part-icon-bars">

Consulta pública prèvia sobre el desenvolupament de la Llei de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris

Consulta pública prèvia a l’elaboració del Reglament de desenvolupament de la Llei 3/2020, de l'11 de març, de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris

Phase 2 of 2
Retorn ? - ?
Process phases

13 proposals

The form below filters the search results dynamically when the search conditions are changed.

Status
Origin
  • Created at
    01/02/2021
  • 0
  • Comments count: 0
Som unes quantes entitats socials que treballem amb el malbaratament alimentari i aportem les...
La Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona com a entitat que representa el sector de...
En relació al Reglament de desenvolupament de la Llei 3/2020, de l’11 de març, de prevenció de...
S'adjunten les aportacions de l'ACM a la consulta pública prèvia del reglament de desenvolupament...
  • Created at
    05/02/2021
  • 0
  • Comments count: 0
El meu nom és Isabel Coderch. Soc especialista en hostaleria sostenible i una de les meves àrees...
  • Created at
    29/01/2021
  • 0
  • Comments count: 0
Des de la Federació seguim amb molt interès el desenvolupament de la Llei de prevenció de les...
  • Created at
    04/02/2021
  • 0
  • Comments count: 0
Com a organització empresarial representativa del sector agroalimentari de Catalunya duem a terme...
Proposo que aquests programes d'educació que obligatòriament han d'establir els serveis d'àpats o...
  • Created at
    06/02/2021
  • 0
  • Comments count: 0
Des de la Fundació Espigoladors creiem i donem suport al desenvolupament de la llei i al...