Consulta pública prèvia sobre el desenvolupament de la Llei de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris
Consulta pública prèvia a l’elaboració del Reglament de desenvolupament de la Llei 3/2020, de l'11 de març, de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris
13 propostes
Filtra per:
El següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultatsEl següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultats
Ordenar propostes per:
Resultats per pàgina:
El meu nom és Isabel Coderch. Soc especialista en hostaleria sostenible i una de les meves àrees...
S'adjunten les aportacions de l'ACM a la consulta pública prèvia del reglament de desenvolupament...
Veure document adjunt
Veure document adjunt
Des de la Fundació Espigoladors creiem i donem suport al desenvolupament de la llei i al...
Des de la Federació seguim amb molt interès el desenvolupament de la Llei de prevenció de les...
Com a organització empresarial representativa del sector agroalimentari de Catalunya duem a terme...
La Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona com a entitat que representa el sector de...
Veure document adjunt
Som unes quantes entitats socials que treballem amb el malbaratament alimentari i aportem les...
En relació al Reglament de desenvolupament de la Llei 3/2020, de l’11 de març, de prevenció de...
Proposo que aquests programes d'educació que obligatòriament han d'establir els serveis d'àpats o...
Des de CCOO hem adreçat un document amb propostes per tal de participar en l'elaboració del...