Consulta pública prèvia sobre el desenvolupament de la Llei de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris
Consulta pública prèvia a l’elaboració del Reglament de desenvolupament de la Llei 3/2020, de l'11 de març, de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris
13 proposals
Filter by:
The form below filters the search results dynamically when the search conditions are changed.
Skip to resultsThe form below filters the search results dynamically when the search conditions are changed.
Skip to results
Order proposals by:
Results per page:
Veure document adjunt
Des de CCOO hem adreçat un document amb propostes per tal de participar en l'elaboració del...
Des de la Federació seguim amb molt interès el desenvolupament de la Llei de prevenció de les...
Som unes quantes entitats socials que treballem amb el malbaratament alimentari i aportem les...
Veure document adjunt
La Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona com a entitat que representa el sector de...
S'adjunten les aportacions de l'ACM a la consulta pública prèvia del reglament de desenvolupament...
En relació al Reglament de desenvolupament de la Llei 3/2020, de l’11 de març, de prevenció de...
Com a organització empresarial representativa del sector agroalimentari de Catalunya duem a terme...
Des de la Fundació Espigoladors creiem i donem suport al desenvolupament de la llei i al...
Veure document adjunt
El meu nom és Isabel Coderch. Soc especialista en hostaleria sostenible i una de les meves àrees...
Proposo que aquests programes d'educació que obligatòriament han d'establir els serveis d'àpats o...