" class="part-icon-bars">

Projecte de decret sobre la tinença i la cria en captivitat d’ocells fringíl·lids

Consulta pública per l'elaboració d’un Projecte de decret sobre la tinença i la cria en captivitat d’ocells fringíl·lids.

Phase 2 of 2
Fase de tancament 23/07/2019 - 20/10/2019
Process phases

Aportacions Federació Catalana d'ocells fringil-lids

21/07/2019 21:40  
-La realització de concursos oficials de cant d’ocell fringíl•lids es una activitat tradicional molt arrelada a Catalunya, que requereix l’adopció de mesures que la faci compatible amb la conservació d’aquestes espècies d’ocells. - Permetre la transacció d’ocells entre criadors i concursants per poder dur a terme el concurs i seguir amb l’afició.

List of Endorsements

Reference: II-PROP-2019-07-76016
Version number 1 (of 1) see other versions

Share link:

Please paste this code in your page:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/ocells-fringillids/f/2598/proposals/76016/embed.js?locale=en"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/ocells-fringillids/f/2598/proposals/76016/embed.html?locale=en" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Most voted comments

1 in favor (100.0%)

In favor  La tradició és alguna cosa que s'hereta i que forma part de la identitat característica d'un grup social i/o d’un poble i forma part del tradicional. És important destacar que, moltes vegades, la tradició s'associa a una visió conservadora, ja que implica mantenir intactes certs valors al llarg del temps. No obstant això, la tradició ha de ser capaç de renovar-se i actualitzar-se per a mantenir el seu valor i utilitat. Això vol dir que una tradició pot adquirir noves expressions sense perdre la seva essència. I en aquesta labor és en la qual estem el món ocellaire d'aquest país. Lluitant i adaptant aquesta tradició als temps actuals, en els quals queda demostrat que la cria és el futur de la nostra tradició. Però així i tot, haurem de suportar desqualificacions. Girem l'òptica cap a altres activitats legals, esteses i acceptades que no es consideren igual. I no em molestaré a enumerar. Crec honestament que el treball que des de la FCOF s'està fent és exemplar en aquest país.

0 against (0.0%)

No comments with votes found

In favor  

La tradició és alguna cosa que s'hereta i que forma part de la identitat característica d'un grup social i/o d’un poble i forma part del tradicional.
És important destacar que, moltes vegades, la tradició s'associa a una visió conservadora, ja que implica mantenir intactes certs valors al llarg del temps.
No obstant això, la tradició ha de ser capaç de renovar-se i actualitzar-se per a mantenir el seu valor i utilitat. Això vol dir que una tradició pot adquirir noves expressions sense perdre la seva essència. I en aquesta labor és en la qual estem el món ocellaire d'aquest país. Lluitant i adaptant aquesta tradició als temps actuals, en els quals queda demostrat que la cria és el futur de la nostra tradició. Però així i tot, haurem de suportar desqualificacions. Girem l'òptica cap a altres activitats legals, esteses i acceptades que no es consideren igual. I no em molestaré a enumerar. Crec honestament que el treball que des de la FCOF s'està fent és exemplar en aquest país.

Add your comment

Sign in with your account or sign up to add your comment.

Loading comments ...