" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de llei d'ocupació pública catalana

Consulta pública prèvia a l'elaboració de l’avantprojecte de llei d'ocupació pública catalana

Phase 2 of 2
Retorn 21/01/2022 - 21/02/2022
Process phases

Guardar les notes dels processos sel·lectius superats per presentar-se en futures convocatòries

20/01/2022 20:13  

La 1a fase de l'oposició serà un exàmen, que una vegada superat es pot tenir superat per sempre. Les notes, almenys de la 1a fase de l'oposició a cossos docents, s'haurien de guardar per futures convocatòries (si es vol pujar nota es pot tornar a fer la 1a fase). Com es té superat el grau o màster d'accès, o la sel·lectivitat sense haver de tornar a provar els coneixements d'aquests estudis.

2a Fase (PD i Unitat): Es presenten tots.

Concurs: Experiència sí, formació també.

List of Endorsements

Avatar: Participant deleted
Reference: II-PROP-2022-01-83349
Version number 1 (of 1) see other versions

Share link:

Please paste this code in your page:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/ocupaciopublica/f/3342/proposals/83349/embed.js?locale=en"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/ocupaciopublica/f/3342/proposals/83349/embed.html?locale=en" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Most voted comments

0 in favor (0.0%)

No comments with votes found

0 against (0.0%)

No comments with votes found

2 comments

Per a la 2a fase (Programació didàctica) jo plantejaria que sí que sigui necessari per totes les persones aspirants al funcionariat presentar la programació i la Unitat didàctica, ja que en aquesta prova es té en compte tant la preparació prèvia i teòrica com l'experiència docent.
Al concurs de mèrits s'ha de valorar molt l'experiència docent prèvia, però mai en detriment de la formació acadèmica, llengües extrangeres o altres mèrits.
Aquesta proposta seria justa, ja que valoraria l'esforç i la nota obtinguda i es podria quedar per sempre així. Valoraria més els que més nota han obtingut i eliminaria la injustícia que es produeix cada any de que hi ha gent que es queda a unes dècimes o pocs punts de la plaça i ha de tornar a repetir tot el procès d'oposició des de la "casella de sortida". A més, permetria els interins que porten molts anys consolidar la seva plaça si és que la nota que van obtindre + els punts que els dóna l'experiència els permet obtenir una plaça al concurs.

Add your comment

Sign in with your account or sign up to add your comment.

Loading comments ...