" class="part-icon-bars">

Participació pública per a l'elaboració del Pla Rector d’Ús i Gestió de l’àmbit marí del Parc Natural del Cap de Creus

Projecte d'ordre Pla Rector d’ús i Gestió de l'àmbit marí del Parc Natural de Cap de Creus

Fase 2 de 2
Fase de retorn 10/10/2023 - ?
Fases del procés

Mantenir la modelitat de jigging en la pesca recreativa

10/10/2022 10:01  

Ja s’ha prohibit la pesca amb esquer viu i ara si es prohibeix el jigging, modalitat que engloba molts “subgrups” de pesca (Inchiku, tai rubber, família dels vinils, microjigging...) una de les poques pesques que es podran practicar serà el volantí, tècnica amb la qual es pesquen majoritariament serrans. Per tant, no té sentit prohibir el jigging i pretendre que es faciliti informació sobre les captures pescades ja que no es podrà pescar pràcticament res que no siguin serrans. 

Número d'adhesions7

Referència: II-PROP-2022-10-85559
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/plarectorpncapcreus/f/3607/proposals/85559/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/plarectorpncapcreus/f/3607/proposals/85559/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (50.0%)

member-avatar pere

A favor  No te lògica que es vulgui prohibir la pesca amb modalitat de jigging quan es la pesca que has de dedicar més hores per obtenir una captura i la majoria dels pescadors després l'alliberen. El dia 27 de juny d'aquest any s'ha prohibit la pesca al viu entre altres coses, que uns pescadors recreatius hagin d'informar els vigilants del parc de les noves prohibicions tres mesos més tard i que ells no ho sàpiguen... Crec que tenim un problema de control del parc, amb tot aquest temps mai he vist inspeccions de talles mínimes ni d'inspeccions de pesca al viu que fan molts dies a la setmana els nostres companys de França, poden venir aquí amb poca estona de navegació i pescar meros que ells des del 1993 ho tenen prohibit.

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots