" class="part-icon-bars">

Carta Europea de Turisme Sostenible al Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter

#CETSMontgrí Espai de participació per al desenvolupament de l'Estratègia de Turisme Sostenible 2021-2025

Presentació del projecte Ruta d'Immersions Ecoguiades per la Costa Brava

Número d'adhesions0

Els centres de busseig adherits a la #CETSMontgrí ens conviden a la presentació del projecte Ruta d'Immersions Ecoguiades per la Costa Brava  que ha promogut l’Associació de Centres Turístics Subaquàtics de la Costa Brava. L’acte serà el dijous dia 29 de setembre a les 11:30 al Club Nàutic de l’Estartit i cal confirmar l'assistència a l'adreça de correu electrònic: info@subcostabrava.com .

EL PROJECTE

El projecte proposa una ruta d’immersions ecoguiades a través de 12 eixos d’interès mediambiental subaquàtic (grans meros, coralls i gorgònies, vaixells enfonsats, nudibranquis, els bancs de peixos, el blau, etc...) i totes les immersions de la Costa Brava on es pot descobrir cadascun d’aquests punts d’interès.

Cada eix inclou informació amena alhora que rigorosa sobre l’espècie o hàbitat de referència, amb il·lustracions i suports digitals i en paper. També inclou un catàleg de totes les immersions de la Costa Brava, amb les característiques pel que fa a busseig (fondària, dificultat, etc.) i els seus respectius eixos d’interès.

 La idea és que els capbussadors puguin fer les diferents immersions temàtiques a qualsevol de les zones de la Costa Brava que estiguin visitant, realitzant la seva pròpia Ruta d’Immersions Ecoguiades a mida.  El projecte inclou també un interessant vídeo sobre busseig responsable, gravat especialment per a il·lustrar el decàleg de bones pràctiques, així com un recull de normativa d’aplicació a Catalunya.

 Aquest projecte ha estat cofinançat pel Fons Europeu Marítim i de la Pesca a través del Grup d’Acció Local Pesquer de la Costa Brava

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...