" class="part-icon-bars">

Carta Europea de Turisme Sostenible al Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter

#CETSMontgrí Espai de participació per al desenvolupament de l'Estratègia de Turisme Sostenible 2021-2025

Setmana del Parc Natural del Montgrí, les illes Medes i el Baix Ter (European Day of Parks)

Número d'adhesions0

Hola a tots i totes!

Us convidem a unir-vos a la Setmana del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, una celebració especial amb motiu del Dia Europeu dels Parcs. Aquesta setmana plena d'activitats i descobertes esdevé una oportunitat única per gaudir de la bellesa i la riquesa d'aquest Parc, on s'uneixen l’Alt i el Baix Empordà.


Amb aquesta celebració volem destacar el paper fonamental de la gent que hi viu, del voluntariat ambiental, dels ens locals i de les empreses acreditades amb la Carta Europea de Turisme Sostenible. La participació activa de la comunitat local és clau per garantir la conservació del parc i la promoció d'un turisme sostenible.


Durant la Setmana del Parc Natural, trobareu activitats per a totes les edats i interessos, com ara rutes guiades, tallers d'educació ambiental, activitats de voluntariat, entre d'altres. És una oportunitat per aprendre sobre la biodiversitat i la riquesa dels paisatges d'aquesta àrea protegida i comprendre la importància de la seva conservació.

Us esperem amb els braços oberts!


Consulta tota la programació AQUÍ!

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...