" class="part-icon-bars">

Carta Europea de Turisme Sostenible al Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter

#CETSMontgrí Espai de participació per al desenvolupament de l'Estratègia de Turisme Sostenible 2021-2025

EL 15 de març vine a participar a les terceres jornades de biodiversitat del Parc per conèixer els resultats dels treballs realitzats sobre coneixement del territori.

Al Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter es fan nombrosos treballs que permeten augmentar el coneixement del territori i donen eines als propietaris de finques agrícoles i ramaderes per a la millora de la seva gestió. Alguns d'aquests treballs són encarregats per l'administració, altres són duts a terme per universitats i entitats amb fons econòmics provinents de diversos organismes, i n'hi ha que són treballs...
Read more

El Consell Comarcal del Baix Empordà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró organitza un curs gratuït de 20h de Lectura Fàcil. Aquesta formació s'emmarca en el Pla d'Accessibilitat Turística del Baix Empordà que té per objectiu principal posar en valor la comarca com a destinació accessible i generar un nou valor diferencial i qualitatiu en la competitivitat turística que ofereix el Baix Empordà.

Els continguts del curs són els següents:

  • El concepte de Lectura Fàcil (LF). Què és? A qui s’adreça?
  • Introducció a les pautes de Lectura Fàcil:
  • Les directrius de l’I
  • ...
    Read more


Ja pots consultar el programa de l'11è Fòrum Permanent de la Carta Europea de Turisme Sostenible del Parc Natural del Montgrí, les illes Medes i el Baix Ter. L'acte tindrà lloc a l'auditori del museu de la Mediterrània el següent 16 de febrer de 18:00 a 20:00.

Programa




Del 27 de setembre al 3 de novembre


L'objectiu del Concurs Àlex Lorente és destacar els valors naturals dels territoris que formen part del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter a través de la fotografia, per tal de sensibilitzar el respecte pel medi ambient i la necessitat de protegir-lo i preservar-lo.


El tema principal és el Parc Natural en tots els seus àmbits: fauna, flora, paisatges, patrimoni cultural i la seva relació amb el turisme sostenible.

La data d’inici del concurs serà el dimecres 27 de setembre de 2023 a les 0:00 hores fins el divendres 3 de novembre de 2023 a...
Read more