Comitè de Profit
#Comitedeprofit Prevenció de les pèrdues i el malbaratament i aproftiament alimentari a Catalunya
Caracteritzar el malbaratament alimentari a la fracció orgànica dels residus municipals (Agència de Residus de Catalunya, ARC)
L'objectiu del projecte és obtenir dades quantitatives dels aliments malbaratats en la fracció orgànica dels residus municipals. Inclou les següents tasques: validació del protocol de caracterització; validació de la dada base i, si s'escau, determinació del factor de correcció; sistematització de la caracterització; publicació de les dades.
Responsable implementació: Agència de Residus de Catalunya (ARC)
Àmbit d'aplicació: distribució/restaurants/càterings/menjadors col·lectius/llars
Indicadors de seguiment i resultats: % de malbaratament alimentari en la FORM
Pressupost aproximat: 120.000€
Més informació: https://residus.gencat.cat/ca/ambits_dactuacio/prevencio/malbaratament_alimentari/quantificacio/
Esta acta ha sido aprobada durante la última asemblea general del Consejo de personas usuarias.
Reportar contenido inapropiado
Este contenido no es apropiado?
0 comentarios
Deja tu comentario
Inicia sesión con tu cuenta o regístrate para añadir tu comentario.
Cargando los comentarios ...