" class="part-icon-bars">

Grup de treball portal Participa.gencat.cat

Grup per treballar noves funcionalitats i millores al web participa.gencat.cat

Ajuda

Són espais d'interlocució estable entre la ciutadania i l'Administració, on pots aportar les teves opinions, necessitats, propostes i expectatives.

Tanca l'ajuda

Sobre aquesta assemblea

Aquest grup ha migrat a la plataforma ParticipaCatalunya.cat i per tant ja no s'hi fan actualitzacions. Visita la nova pàgina per a seguir les novetats

L'objectiu d'aquest grup de treball és compartir l'experiència en l'ús del portal participa.gencat.cat així com detectar noves funcionalitats i millores per millorar tant l'experiència d'usuari com de gestió dels mecanismes de participació.El portal Participa gencat neix amb la vocació d’ajudar a millorar les polítiques públiques i la qualitat democràtica de les nostres institucions i permetre a la ciutadania informar-se, participar i debatre sobre polítiques impulsades pel Govern de Catalunya. El portal participa.gencat.cat és una plataforma digital realitzada amb Decidim, projecte de programari lliure iniciat per l'Ajuntament de Barcelona, i que qualsevol ciutadà o ciutadana pot veure com està construïda, reutilitzar-la o millorar-la.

El portal és una eina viva i en constant evolució. D'una banda, perquè compartim i aprofitem totes les millores i evolucions que es proposen des de la comunitat Metadecidim (de la qual en formem part i també hi participen altres entitats municipals i supramunicipals, tant nacionals com internacionals). De l'altra, perquè és voluntat de la Direcció General de Participació Ciutadana adaptar la plataforma per tal de millorar la forma en com des de la Generalitat de Catalunya s'entén la participació ciutadana. I és per això que s'ha creat aquest grup de treball amb l'objectiu de compartir demandes i contrastar experiències.


Documents relacionats

S'inclouren diferents manuals d'ús: processos participatius, consultes prèvies, rols departamentals, pressupostos participatius, etc.

Propostes Veure tots (29)

Acceptades
Al crear qüestionaris i exportar les respostes a Excel no hi ha cap camp que identifiqui el...
Caldria incorporar un camp amb el nom de la trobada quan es creen qüestionaris d'inscripció a...
En avaluació
Possibilitat de què el component qüestionari es pugui duplicar:
1.- Dins d'un mateix procés...
Actualment hi ha molts processos que són trnasversal i toquen més d'un àmit de la classificació...
Veure tots (29)
Àmbit metadades d'àmbit
Grup promotor Equips de participació dels Departaments de la Generalitat de Catalunya
Qui participa A treballadros i treballadores públiques interessats en participació ciutadana
Departament Departament d'Acció Exterior i Unió Europea
Tipus de consell de participació Grup de treball
Durada Indefinida
Referència: II-ASSE-2019-01-32

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/assemblies/gruptreballportalparticipa/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/assemblies/gruptreballportalparticipa/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>