" class="part-icon-bars">

Taula de Ciutadania i Immigració

#taula-ciutadania-immigracio Espai on es debaten les polítiques en matèria d'immigració i retorn

Ajuda

Són espais d'interlocució estable entre la ciutadania i l'Administració, on pots aportar les teves opinions, necessitats, propostes i expectatives.

Tanca l'ajuda

Sobre aquesta assemblea

Espai on es debaten les polítiques en matèria d'immigració i retorn

La Taula de Ciutadania i Immigració és l’espai on es debaten les estratègies que desenvolupa el Govern de la Generalitat i on s’avaluen les actuacions dutes a terme en matèria d’immigració i retorn.

A la Taula de Ciutadania i Immigració, desenvolupada pel Pacte nacional per a la immigració, deliberen de manera corresponsable les institucions, els agents socials, i entitats involucrades, a més de federacions de veïns o de pares i mares. La Taula treballa amb la finalitat que el fet transversal de la immigració tingui tots els punts de vista i sensibilitats necessaris per adequar-lo a les necessitats de la societat.

Alguns dels objectius de la Taula de Ciutadania i Immigració són contribuir a la incorporació de la població immigrada i retornada al teixit associatiu de la societat catalana, i sensibilitzar la societat catalana sobre el fet migratori i la no discriminació.


Informació relacionada

Taula de Ciutadania i Immigració

Departament Departament d'Igualtat i Feminismes
Durada Indefinida
Referència: II-ASSE-2017-10-6

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/assemblies/taula-ciutadania-immigracio/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/assemblies/taula-ciutadania-immigracio/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>