Informació sobre les galetes que es fan servir a aquesta pàgina web
Utilitzem galetes en el nostre lloc web per a millorar el rendiment i el contingut d'aquest. Les galetes ens permeten oferir una experiència d'usuari i uns continguts més personalitzats des dels nostres canals de xarxes socials.
Ostres! La teva xarxa està desconnectada. El que estàs veient és una versió prèvia de la pàgina desada a la memòria cau i podria ser que el contingut no estigui actualitzat.
Espai permanent de participació on es debaten i concreten propostes per millorar la gestió i ordenació dels usos i activitats, en l’àmbit de l’espai marí protegit inclòs dins la Xarxa Natura 2000 Litoral del Baix Empordà.
Aquesta taula està vinculada al Consell Català de Cogestió Marítimai està com a objectiu a l'Estratègia EsNatura i a l'Estratègia Marítima.
Objectius
La Taula neix per donar resposta a la voluntat del territori de millorar la gestió i ordenació dels usos i activitats i compatibilitzar-los amb la conservació del patrimoni natural a través d'una gestió més participativa.
Els seus objectius són:
Vetllar per la conservació i millora del patrimoni natural, cultural, i paisatgístic de l'àmbit.
Vetllar per la comptabilització dels usos i activitats socioeconòmiques que es desenvolupen en l'espai amb la conservació del seu patrimoni.
Facilitar la cooperació dels diferents actors que hi són representats.
L'espai està localitzat en una àrea de la Costa Brava d’excepcional bellesa i caracteritzada pels seus valors paisatgístics, geològics i pel ric patrimoni natural i biodiversitat tant marina com terrestre. Hi destaquen els penya-segats costaners, nombroses cales, l’arxipèlag de les Illes Formigues i diferents àrees litorals com el cap de Begur, la Punta des Mut i el Cap de Sant Sebastià. Correspon per tant a l’espai marí protegit situat davant dels municipis de Palamós, Mont-ras, Palafrugell i Begur.
És un espai marí amb molts ambients diferents a causa de la diversitat geomorfològica de la costa: penya-segats, platges, platges fòssils submergides, caps, coves i d’altres formacions geomorfològiques molt particulars. Les comunitats marines estan adaptades i es veuen afavorides pel relleu abrupte, la força de l’onatge, la netedat de les aigües i la riquesa en nutrients, fet que determina una extraordinària riquesa de formacions algals, d’organismes filtradors i formacions del coral·ligen, i una gran diversitat i densitat d’invertebrats i peixos. També cal destacar l’existència d’herbassars de posidònia ben conservats en zones de fons sorrencs arrecerats.
Agents implicats en la gestió dels usos, les activitats i la protecció del medi marí en l'ambit de l'espai de la xarxa Natura2000 "Litoral del Baix Empordà"
Àrea
Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Es tracta d'un document que regula alguns aspectes de la Taula, com ara el funcionament de les reunions, la convocatòria i la periodicitat, la incorporació i baixa de nous membres a la Taula, la composició del Consell de dinamitzadors/es, i el procés de modificació del REglament
Document marc de referència sobre l’àmbit de la Taula on hi ha una descripció general de l’àmbit, els espais protegits a què correspon, els seus valors i les mesures de conservació i gestió establertes als instruments de planificació.
Resultats de l'estudi realitzat al llarg de l'any 2021 amb l'objectiu de conèixer l'afluència i mobilitat de les embarcacions motoritzades i no motoritzades vinculades a la nàutica recreativa i esportiva que transiten, visiten i fondegen en les platges i cales de l’àmbit d'estudi de la Taula de Cogestió Marítima del Litoral del Baix Empordà, així com la quantitat de persones que hi ha en aquestes embarcacions i quins patrons de comportament tenen.
Resum de la darrera sessió del GT que ha treballat sobre l'acció "REpensar els concursos de pesca submarina". Aquest resum recull les conclusions del Grup de Treball.
Aquest és el document sintétic resultant dels debats en el marc del Grup de Treball sobre els Criteris i recomanacions Plans d'Usos i Serveis de Temporada
Estudi sobre l'impacte socioeconòmic de l'Economia Blava a la Costa Brava, impulsat per les Cambres de Comerç de Girona, Palamós i Sant Feliu de Guíxols.
Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.
Essencials
Aquestes galetes permeten la funcionalitat clau del lloc web i ajuden a mantenir a les seves usuàries segures. Es guarden automàticament al navegador i no es poden desactivar.
Tipus
Nom
Servei
Descripció
Galeta
_session_id
Aquesta pàgina web
Permet als llocs web recordar a la usuària dins d'un lloc web quan es mou entre pàgines web.
Galeta
decidim-consent
Aquesta pàgina web
Emmagatzema informació sobre les galetes permeses per la usuària en aquesta pàgina web.
Emmagatzematge local
pwaInstallPromptSeen
Aquesta pàgina web
Guarda l'estat si la notificació d'instal·lació de l'aplicació web progressiva (PWA) ja ha estat vista per la usuària.
Preferències
Aquestes galetes permeten que el lloc web recordi les opcions que s'han triat en el passat a aquest lloc web per tal de proporcionar una experiència més personalitzada a les usuàries.
Analítiques i estadístiques
Aquestes galetes s'utilitzen per a mesurar i analitzar l'audiència del lloc web per a ajudar a millorar-lo.
Màrqueting
Aquestes galetes recullen informació sobre com fas servir el lloc web i es poden fer servir per a proporcionar-te un servei més personalitzat en els diferents espais en què participes.
Ajuda
Són espais d'interlocució estable entre la ciutadania i l'Administració, on pots aportar les teves opinions, necessitats, propostes i expectatives.
Compartir