" class="part-icon-bars">

Taula de Cogestió Marítima del Litoral del Baix Empordà

#CogestióBEmpordà Usos i activitats de l'espai marí protegit Natura2000 "Litoral del Baix Empordà"

Podeu fer les vostres propostes de mesures d'adaptació al Canvi Climàtic

Número d'adhesions0

En el marc del procés participatiu per a l'elaboració dels Plans d'adaptació al Canvi Climàtic de l'espai marí del Litoral del Baix Empordà (projecte MPA-ENGAGE), s'ha obert un espai per fer les vostres propostes de mesures d'adaptació. Ja s'ha fet alguna proposta i us animem a que feu les vostres, ja que és un espai on les podeu crear i compartir: Cliqueu aquí. (https://participa.gencat.cat/processes/canviclimaticbaixemporda/f/3301/)

D’altra banda, recordar-vos que el procés va avançant i que aquesta setmana s'ha celebrat la sessió per presentar els resultats dels protocols de monitoreig (en breu estarà disponible la gravació per si no vau poder assistir) i que el dia 3 de novembre està previst el taller sobre les mesures d'adaptació. De forma prèvia, penjarem al portal un llistat de possibles mesures a debatre a les sessions.

A la plataforma participa.gencat.cat teniu tota la informació del procés, entre d'altres, les gravacions i les presentacions de les parts informatives de cada sessió (informació general, anàlisi de vulnerabilitat i protocols de monitoreig).

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...