" class="part-icon-bars">

Taula de Cogestió Marítima del Litoral del Baix Empordà

#CogestióBEmpordà Usos i activitats de l'espai marí protegit Natura2000 "Litoral del Baix Empordà"

Jornada tècnica sobre eines cartogràfiques per a la planificació i la gestió marítima i costanera en l'àmbit de la TCMLBE

Número d'adhesions0

17 d'octubre | 18 - 20 h
Espai del Peix. Palamós
Inscripcions: https://forms.gle/2fHnGP6BmRweqvB48

La jornada "Eines per a la planificació i la gestió marítima i costanera" forma part del cicle d’extensió universitària "Pesca i Ciència 2022" de la Càtedra d'Estudis Marítims, per a la difusió pel territori de la ciència més avançada i innovadora en el camp de les activitats marítimes i pesqueres.

També serà la 1a jornada de transferència científica dels avanços en generació del coneixement en el marc de la Taula de Cogestió Marítima del Litoral del Baix Empordà.

L'objectiu de la jornada és donar a conèixer entre les persones i entitats interessades en la planificació i gestió litoral els recursos cartogràfics dels espais litorals i costaners a Catalunya que s’han anat generant darrerament, una part dels quals han estat projectes desenvolupats en l’àmbit del Litoral del Baix Empordà. Al seu torn, la Taula de Cogestió Marítima, estableix en el seu pla d’acció 2022 – 2023 dur a terme dues sessions anuals de transferència científica. És per això que aquesta jornada s’organitza de manera conjunta.

Consulteu els projectes presentats i el programa de la jornada aquí →

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...