" class="part-icon-bars">

Taula de Cogestió Marítima del Litoral del Baix Empordà

#CogestióBEmpordà Usos i activitats de l'espai marí protegit Natura2000 "Litoral del Baix Empordà"

La Taula de Cogestió, un cas d'èxit en el marc de la Conferència de la ONU sobre Biodiversitat (COP15)

Número d'adhesions0

Durant la 7a Cimera de Governs Subnacionals a la CBD COP15 a Montreal, Canadà, els líders regionals i les organitzacions associades, van llançar la plataforma RegionsWithNature (RwN) i la iniciativa liderada per Regions4, la Base de dades d'estudis de casos, on la Taula de cogestió Marítima Litoral del Baix Empordà és un dels casos d’estudi inclosos.


Co-Management Maritime Board of Litoral del Baix Empordà – Regions4.


La Base de dades d'estudi de casos mostra l'experiència subnacional com a font oberta i en línia de creació de coneixement, accessible per a tothom. El seu objectiu és construir i desenvolupar capacitats en l'àmbit del govern regional, transformant el coneixement sobre el terreny en aprenentatges i fent-los reproduïbles i accessibles a altres governs subnacionals amb reptes similars. La base de dades d'estudis de casos és un projecte que no només compartirà bones pràctiques, sinó que donarà suport al paper dels governs subnacionals en la implementació del marc global de biodiversitat post-2020, que s'adoptarà a la COP15. Actualment, aquesta base de dades ja té disponibles 8 estudis que documenten casos d'èxit regionals.


El Departament d’Acció climàtica, alimentació i Agenda rural, és present a la COP15 juntament amb altres membres de Regions4 i n’és membre actiu (CSD Archive – Regions4).


Més informació de la COP 15: https://bit.ly/3uNFWWr


 

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...