" class="part-icon-bars">

Taula de Cogestió Marítima del Litoral del Baix Empordà

#CogestióBEmpordà Usos i activitats de l'espai marí protegit Natura2000 "Litoral del Baix Empordà"

S'ha obert el termini per sol.licitar les subvencions als espais naturals de Catalunya... també a l'espai Natura 2000 Litoral del Baix Empordà!!!

Número d'adhesions0

El 21 de juny, es va publicar la convocatòria de subvencions als espais naturals de Catalunya. El termini de presentació de sol.licituds és del 22 de juny al 21 de juliol i l'execució i justificació es pot fer fins al 30 de setembre de 2024. L'ordre ACC/249/2022, de 18 de novembre, informa sobre les actuacions subvencionables i la seva valoració. Es poden demanar subvencions per a realitzar actuacions per la conservació d’espècies, hàbitats i paisatges, així com per les infraestructures vinculades als usos públics i a la seva ordenació.

Us animem, especialment als Ajuntaments i entitats membres de la Taula, a fer un cop d'ull a la convocatòria. Es podrien implementar algunes accions del Pla d'Acció. També es poden demanar subvencions com a empresa.

En aquest enllaç coneixereu els detalls. També us podeu descarregar un document amb les preguntes freqüents.

I have read your article, it is very informative and helpful for me. I admire the valuable information you offer in your articles. Thanks for posting it.. https://www.surveyzo.com/www-ruggedwearhouse-com/

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...