" class="part-icon-bars">

Procés per delimitar l'àmbit territorial Leader en el marc del Pla estratègic de la Política Agrària Comuna 2023-2027

Mitjançant aquest procés participatiu, es pretén informar la ciutadania de la proposta de delimitació de les zones geogràfiques a on s’aplicaran estratègies de desenvolupament local amb l’enfocament LEADER a Catalunya dins del Pla Estratègic de la PAC 2023-2027, i rebre propostes que permetin completar-la i adaptar-la a les necessitats exposades per les persones participants, en la mesura de les possibilitats que ofereix el programa.

Fase 2 de 2
Fase de retorn 06/08/2021 - 30/09/2021
Fases del procés

Inclusió de Les Masies de Voltregà a l'àmbit territorial Leader 2023-2027

27/07/2021 10:18  
Interès en formar part del Programa: 1.El municipi té continuïtat territorial amb Leader: Orís, Sobremunt i Sta Cecília de Voltregà 2.Existència de l'EFA Quintanes, interessada en participar dels projectes de cooperació del Leader Ripollès-Ges-Bisaura i ARCA 3.Caràcter rural de la població, 34% empreses són del sector agroramader 4. Valorem la importància de ser-hi per promoure la creació de noves activitats empresarials i ajudar a les existents a fer una transformació cap a una economia verda
Número d'adhesions14

Referència: II-PROP-2021-07-82618
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/Delimitacio-Leader/f/3183/proposals/82618/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/Delimitacio-Leader/f/3183/proposals/82618/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Conversa amb ESCOLES FAMILIARS RURALS D'OSONA, SL

EFA Quintanes dona suport i subscriu els arguments presentats per l'Ajuntament de Les Masies de Voltregà. Secundem activament la proposta, ja que creiem que el fet de no estar adherits al Programa Leader limita. Com a centre educatiu podríem estar encara molt més actius en projectes relacionats amb el món rural i les seves persones. EFA Quintanes va néixer l'any 1970, just amb aquesta intenció, formar i donar eines per a la millora i el desenvolupament de l'entorn rural. Avui comptem amb més de 2.500 exalumnes, i som referent indiscutible. Actualment les àrees formatives són en Producció agropecuària, Ramaderia i sanitat animal, Gestió forestal, Jardineria i Paisatgisme del medi rural. Som conscients que es perden possibles sinergies molt potents per no ser-ne part, ens sentim exclosos de projectes interessants on seríem clau, tindríem molt a dir i a sumar. Per tant, i concloent, ens agradaria i creiem fermament que això finalment pugui canviar, tal com fa temps que perseguim.

Felicitats per els anys que porteu lluitant per la formació e integració dels joves al territori.

Conversa amb BALSA

Baucells Alibés, S.A. dona suport al programa Leader presentat per l'Ajuntament de Les Masies de Voltrgrà. Son una empresa dedicada a la ramaderia i alimentació animal, tant a ambit local com internacional. Tenim experiencia en projectes de I+D+i tant propis com de col·laboració Europea. Creiem de vital importancia el disposar de més ajudes i programes de col·laboració, per potenciar l'activitat de l'empresa i desenvolupament de nous productes

Empresa de desenvolupament de les tecnologies de l'alimentació, aportant solucions en una millor alimentació animal. Endavant.

SAHIVO, S.A. empresa de més de 50 anys d'antiguitat i vinculada al sector agro-ramader mitjançant la instal·lació de sistemes mecànics per l'alimentació animal. Sempre ha donat suport al desenvolupament de les zones rurals. Cal lluitar per un desenvolupament mes integral que ens permeti desenvolupar nous mètodes mes sostenibles i que ajudin a la millora de processos i a l'activitat empresarial.

SAT ONZE 76 també dona suport el programa Leader presentat per l'ajuntament de les Masies de Voltregà. Avui en dia, promocionar l'activitat econòmica és imprescindible per poder continuar amb l'activitat. Per tant, és molt important que entre d'altres coses, promocionem aquest tipus de activitats i iniciatives. Gràcies

Valorem molt positivament aquesta iniciativa de cara a generar noves oportunitats de futur per a les persones del territori, fomentant la diversificació de les economies rurals i incentivant el teixit econòmic de forma sostenible.

BONPREU dona suport al programa Leader presentat per l’Ajuntament de les Masies de Voltregà per fomentar les activitats agro-ramaderes al territori, una producció sostenible i de proximitat i l’impuls de l’energia verda.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...