" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de llei d'erradicació de l'amiant

Consulta pública prèvia a l'elaboració de la llei d'erradicació de l'amiant

Fase 3 de 3
Retorn 25/01/2021 - 25/02/2021
Fases del procés

Aportacions a la consulta pública de l'avantprojecte de llei per a l'erradicació de l'amiant a Catalunya

25/01/2021 17:16  
En avaluació
Des del COAC s'han desenvolupat les 8 preguntes que es presenten a la consulta pública. Atesa la limitació de caràcters s'entra un document amb comentaris, com fitxer adjunt.

Aquesta proposta està en avaluació perquè:

Gràcies per la teva participació. La proposta s’avaluarà conjuntament amb les altres rebudes i se’n donarà compte a l’informe de retorn.

Llistat d'adhesions

i 1 persona més (veure més) (veure menys)
Número d'adhesions4

Referència: II-PROP-2021-01-80351
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/Erradicacio-amiant/f/3021/proposals/80351/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/Erradicacio-amiant/f/3021/proposals/80351/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (100.0%)

member-avatar Sonia

A favor  És un bon recull de consideracoins que cal que s'incorporin a la futura llei: elaboració d'un cens per prioritzar intervencions, claredat als textos reglamentaris, inclusió d'estratègies clares que vetllin per la protecció de la salut pública i l'entorn, definició de responsabilitats de tots els agents que intervenen al procés (donant-los de la formació i informació necessària per dur a terme la seva tasca), i dotació pressupostària que inclogui l'enretirada però també la substitució d'aquell element.

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

A favor  

És un bon recull de consideracoins que cal que s'incorporin a la futura llei: elaboració d'un cens per prioritzar intervencions, claredat als textos reglamentaris, inclusió d'estratègies clares que vetllin per la protecció de la salut pública i l'entorn, definició de responsabilitats de tots els agents que intervenen al procés (donant-los de la formació i informació necessària per dur a terme la seva tasca), i dotació pressupostària que inclogui l'enretirada però també la substitució d'aquell element.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...