" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de llei d'erradicació de l'amiant

Consulta pública prèvia a l'elaboració de la llei d'erradicació de l'amiant

Fase 3 de 3
Retorn 25/01/2021 - 25/02/2021
Veure les fases

Aportacions a la consulta pública de l'avantprojecte de llei per a l'erradicació de l'amiant a Catalunya

25/01/2021 17:16  
En avaluació
Des del COAC s'han desenvolupat les 8 preguntes que es presenten a la consulta pública. Atesa la limitació de caràcters s'entra un document amb comentaris, com fitxer adjunt.

S'està avaluant aquesta proposta

Gràcies per la teva participació. La proposta s’avaluarà conjuntament amb les altres rebudes i se’n donarà compte a l’informe de retorn.

Llistat d'adhesions

i 1 persona més (veure més) (veure menys)
Número d'adhesions4

Referència: II-PROP-2021-01-80351
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartís eth ligam:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/Erradicacio-amiant/f/3021/proposals/80351/embed.js?locale=oc"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/Erradicacio-amiant/f/3021/proposals/80351/embed.html?locale=oc" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (100.0%)

member-avatar Sonia

A favor  És un bon recull de consideracoins que cal que s'incorporin a la futura llei: elaboració d'un cens per prioritzar intervencions, claredat als textos reglamentaris, inclusió d'estratègies clares que vetllin per la protecció de la salut pública i l'entorn, definició de responsabilitats de tots els agents que intervenen al procés (donant-los de la formació i informació necessària per dur a terme la seva tasca), i dotació pressupostària que inclogui l'enretirada però també la substitució d'aquell element.

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

A favor  

És un bon recull de consideracoins que cal que s'incorporin a la futura llei: elaboració d'un cens per prioritzar intervencions, claredat als textos reglamentaris, inclusió d'estratègies clares que vetllin per la protecció de la salut pública i l'entorn, definició de responsabilitats de tots els agents que intervenen al procés (donant-los de la formació i informació necessària per dur a terme la seva tasca), i dotació pressupostària que inclogui l'enretirada però també la substitució d'aquell element.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...