" class="part-icon-bars">

PROCÉS PARTICIPATIU DE L’ESTRATÈGIA PIRINENCA D’EDUCACIÓ AMBIENTAL PER A LA SOSTENIBILITAT

#EPEAS Sessions participatives i enquesta oberta a tota la ciutadania sobre l'estratègia pirinenca d'educació ambiental

Fase 2 de 3
Fase de participació 01/09/2021 - 31/10/2021
Veure les fases
Ajuda

Son debats estructuradi sus politiques publiques entà incorporar es votzes dera ciutadania enes decisions deth Govèrn. Eth Govèrn aquerís eth compromís d’escotar-les, incorporar-les quan sigue procedent e explicar entara ciutadania es decisions prenudes, enriquides damb aguesta participacion.


Podetz hèr es vòstes aportacions en linha, assistir a sessions presenciaus o consultar es aportacions d’auti participaires.

Tanca l'ajuda

Quant a aquest procés

Aquest procés pertany a Procés

Es realitza un procés participatiu per a compartir el treball realitzat en el marc del projecte transfronterer POCTEFA ADNPYR, integrat per 3 països (Andorra, Espanya i França) i 6 regions (Andorra, Aragó, Catalunya, Navarra, Novella Aquitaine i Occitanie), sobre l’Estratègia Pirinenca d’Educació Ambiental per la Sostenibilitat i Valorització del Patrimoni (EPEAS/EPEEDD).


L’Estratègia Pirinenca d’Educació Ambiental per la Sostenibilitat i Valorització del Patrimoni s’està redactant en el marc del projecte transfronterer POCTEFA ADNPYR. En aquest projecte hi participen, com a socis: la LPO de França, la Generalitat de Catalunya, la Fundació Catalunya La Pedrera, l’Institut d’Estudis Andorrans CENMA, SEO Birdlife Aragó i NIK-GAN (Gestió Ambiental de Navarra), associat al Govern de Navarra.
En la redacció de l’Estratègia hi participen els membres de la Xarxa Educació Pirineus Vius que són més d’una seixantena d’entitats d’educació ambiental d’Andorra, Aragó, Catalunya, Navarra, Novella Aquitaine i Occitanie.
L’Estratègia es concep com un marc general de treball per posar en valor l’Educació Ambiental per la Sostenibilitat com un instrument educatiu i com a eina de gestió al servei dels objectius de sostenibilitat territorial del Pirineu, de manera que serveixi per crear una visió comuna i possibiliti el desenvolupament d’accions de col·laboració interregional. S’estructura, a més a més, en correlació amb el Pla Estratègic Pirinenc 2018-2024 de la Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP) per facilitar la seva integració, relació i cohesió.
Ara és el moment d’obrir un procés de participació per validar les línies estratègiques descrites al document i la viabilitat d’adoptar-les com a estratègies pròpies territorialment, i recollir possibles accions per seguir les línies estratègiques i assolir els objectius de l’estratègia a nivell territorial.

Objectius del procés:
·      Presentar el document “Estratègia Pirinenca d’educació ambiental per la sostenibilitat”.
·      Debatre sobre les línies estratègiques descrites al document i la viabilitat d’adoptar-les com a estratègies pròpies territorialment.
·      Identificar el compromís que es pot assumir a nivell català sobre les orientacions proposades.
·      Recollir possibles accions per seguir les línies estratègiques i assolir els objectius de l’estratègia a nivell territorial.

Qui participa Pot participar qualsevol persona que tingui interès en el procés i especialment aquelles persones i entitats vinculades al Pirineu
Àrea Departament de Accion Climatica, Alimentacion e Agenda Rurau
Entitats dinamitzadores Associació La Sorellona
Disposa de retorn No
Data d'inici Lo 1 de setembre de 2021
Data de finalització Lo 31 de decembre de 2021
Referència: II-PART-2021-05-393

Compartís eth ligam:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/EstrategiaPirinencaEducacioAmbiental/embed.js?locale=oc"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/EstrategiaPirinencaEducacioAmbiental/embed.html?locale=oc" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>