" class="part-icon-bars">

Participa al Pla director urbanístic de l'activitat econòmica de la Conca d'Òdena

#ConcaParticipa Procés participatiu del Pla director urbanístic de l'activitat econòmica de la Conca d'Òdena

Fase 4 de 4
Fase de retorn 02/03/2021 - 15/12/2021
Fases del procés

On ubicar el nou sòl industrial? Una alternativa per a Can Morera

07/06/2020 17:28  
L'única proposta que he llegit fins ara (a La Veu de l'Anoia) sobre les 300 hectàrees de nou sòl industrial —anunciades pel MHP Quim Torra— parla de l'aeròdrom, de Vilanova sud i de Jorba. A mi ja em sembla bé perquè, al meu entendre, no es tracta d'un patrimoni natural i paisatgístic valuós. Una altra qüestió és Can Morera, que crec que sí té valor. Fa uns mesos vaig escriure un article proposant una altra alternativa per a aquest espai: https://veuanoia.cat/alternatives-per-a-can-morera/

Llistat d'adhesions

Número d'adhesions1

Referència: II-PROP-2020-06-78464
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/PDUAECOConcaOdena/f/2856/proposals/78464/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/PDUAECOConcaOdena/f/2856/proposals/78464/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (16.7%)

Cap comentari amb vots

3 en contra (50.0%)

member-avatar Jordi MP

En contra  Al sud ja hi ha el poligon de Montbui buit on es podrien agrupar parcel·les. Que volem? quedar enclaustrats de polígons per tots costats o tenir la qualitat mediambiental que disfrutem actualment?

A favor  

Totalment d’acord amb el Sr.Rossell

Conversa amb Jordi MP
En contra  

Al sud ja hi ha el poligon de Montbui buit on es podrien agrupar parcel·les. Que volem? quedar enclaustrats de polígons per tots costats o tenir la qualitat mediambiental que disfrutem actualment?

Totalmente d'acord

Conversa amb Pep

La sostenibilitat del medi ambient comença per omplir els poligons deserts abans d'omplir de ciment noves zones agricoles i verdes!!...aprofiment el que ja està mig construït.

Totalmente d'acord

Conversa amb Francisca Lamarca Avila
En contra  

No estic d'acord amb que les zones alternatives a Can Morera siguin de poc valor paisagístic, sobretot la zona de Can Titó, només fa falta donar-se un volt per la zona per veure-ho. No oblidem que aquest és un projecte comú dels 7 municipis de la conca d'Òdena i el que està clar és que afectarà, i molt, al conjunt de la zona.

Quan vaig escriure aquest comentari (vaig ser el primer en participar), només es parlava de Vilanova Sud i no vaig caure que es referia a Can Titó. Efectivament, Can Titó també és un territori molt estimat a Vilanova i sagrat per a tota la Conca d'Òdena.

Conversa amb Xavier Carles
En contra  

Benvolgut Albert Rossell en què et bases exactament per afirmar que la zona de Can Titó te poc valor natural i paisatgístic? Per tant millor que ho encimentem tot i deixem Vilanova definitivament encerclada de polígons. Total, Can Titó no te valor natural ni paisatgístic.

Quan vaig escriure aquest comentari (vaig ser el primer en participar), només es parlava de Vilanova Sud i no vaig caure que es referia a Can Titó. Efectivament, Can Titó també és un territori molt estimat a Vilanova i sagrat per a tota la Conca d'Òdena.

Gràcies per la teva resposta Albert!

El valor dels indrets que formen el territori no són valorables sujectivament dons tots, en més o menys intensitat, han estat transformats per la mà de l'home al llarg de la història. Formen un conjunt indisociable que només pot ser transformat en funció del saber i el coneixement humà. Aquest és responsable de mantenir l'equilibri de l'ecosistema, la natura i el clima. Decidir la localització d'un polígon industrial és entendre el món només en dues dimensions.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...