" class="part-icon-bars">

Participa al Pla director urbanístic de l'activitat econòmica de la Conca d'Òdena

#ConcaParticipa Procés participatiu del Pla director urbanístic de l'activitat econòmica de la Conca d'Òdena

Phase 4 of 4
Fase de retorn 02/03/2021 - 15/12/2021
Process phases

Seguim permetent la pèrdua d’empreses a la Conca

01/07/2020 20:31  
L’Anoia té les indústries més antigues de l’Estat, patrimoni a preservar. Però ara hem d’obrir el ventall cap a les noves tecnologies i la transformació digital. El sector tecnològic té molt valor afegit, genera i generarà gran part dels nous llocs de treball. Tot aquest canvi l’hem de fer aprofitant i potenciant la nostra cultura industrial i donar-li un valor afegit. Només ho aconseguirem acollint un gran projecte tecnològic. Hem de facilitar al màxim emplaçaments i no limitar cap opció.
Endorsements count0

Reference: II-PROP-2020-07-79004
Version number 1 (of 1) see other versions

Share link:

Please paste this code in your page:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/PDUAECOConcaOdena/f/2856/proposals/79004/embed.js?locale=en"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/PDUAECOConcaOdena/f/2856/proposals/79004/embed.html?locale=en" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Most voted comments

0 in favor (0.0%)

No comments with votes found

1 against (50.0%)

No comments with votes found

2 comments

Un projecte tecnològic com el que necessitem requereix de 25000 m2? o podria ocupar tot el que actualment està desocupat? i potser donar-li un sentit finalment al barri del rec i que el poguessin ocupar serveis tecnològics que poguessin tenir sinergies entre ells, tipus PIER01 a Barcelona?

Against  

Hem d'obrir la Conca a totes les espectatives i posibilitats d'activitats econòmiques que siguin necessaries per equilibrar el territori i la gent que hi viu. Un projecte 'tecnològic' és una part interessant però no és ni molt menys el 'tot'.

Add your comment

Sign in with your account or sign up to add your comment.

Loading comments ...