" class="part-icon-bars">

Participa al Pla director urbanístic de l'activitat econòmica de la Conca d'Òdena

#ConcaParticipa Procés participatiu del Pla director urbanístic de l'activitat econòmica de la Conca d'Òdena

Fase 4 de 4
Fase de retorn 02/03/2021 - 15/12/2021
Fases del procés

Aquest projecte és contrari a l’agricultura i la ramaderia de proximitat

30/08/2020 11:43  
L'agricultura i la ramaderia de proximitat i sostenibles són imprescindibles per reduir l’excés d’emissions de gasos d’efecte hivernacle i lluitar contra el canvi climàtic. Una corona agrícola, verda i de proximitat hauria de ser qui alimentés els municipis de la Conca. La mateixa Generalitat ens recordava la importància de la producció d’aliments de proximitat durant el confinament imposat per combatre la Covid-19.

Llistat d'adhesions

i 1 persona més (veure més) (veure menys)
Número d'adhesions4

Referència: II-PROP-2020-08-79225
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/PDUAECOConcaOdena/f/2856/proposals/79225/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/PDUAECOConcaOdena/f/2856/proposals/79225/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

1 a favor (100.0%)

member-avatar Lluc

A favor  Totalment d'acord. L'agricultura és una peça clau en el desenvolupament del Penedès. Cal iniciar un debat per on la ciutadania ha obert el camí. Des de la Cona d'Odena i des del Penedès agrícola hi ha moltes veus que reclamen la creació d'una Regió Agroalimentària donades les condicions i la posició respecte a la concentració urbana catalana. Infinitat de models europeus d'èxit ho abalen. El Departament no pot mirar cap un altre lloc com ho està fent amb aquesta parodia participativa.

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

A favor  

Totalment d'acord. L'agricultura és una peça clau en el desenvolupament del Penedès. Cal iniciar un debat per on la ciutadania ha obert el camí. Des de la Cona d'Odena i des del Penedès agrícola hi ha moltes veus que reclamen la creació d'una Regió Agroalimentària donades les condicions i la posició respecte a la concentració urbana catalana. Infinitat de models europeus d'èxit ho abalen. El Departament no pot mirar cap un altre lloc com ho està fent amb aquesta parodia participativa.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...