" class="part-icon-bars">

Agència de la Natura de Catalunya

#ANACAT Procés de participació ciutadana per redactar els estatuts de l'Agència de la Natura de Catalunya

Fase 3 de 3
Fase de retorn 23/12/2022 - 31/10/2023
Fases del procés

Oferir més vies d’implicació als agents socials per tal que ajudin a conservar espècies amenaçades i lluitar contra espècies invasores

23/11/2022 12:16  

La conservació d’espècies amenaçades i el control de les espècies invasores són prioritats que requereixen la implicació de molts tipus d’agents socials: entitats conservacionistes, centres de recerca, guies (turístics, d’alta muntanya, interpretadors), etc.


Trobades relacionades:

Sessió territorial 2. Alt Pirineu
10 Novembre 2022
17:00 - 19:00
Aquesta sessió, que va dirigida a entitats, empreses i persones interessades o implicades en la conservació i gestió del medi natural, tindrà tres parts: 1. Una 1a part informativa en la qual un/a responsable de la Generalitat de Catalunya exposarà el procés de creació de l'ANACAT, els aspectes que contindran els seus estatuts i la descripció dels tres eixos de debat que s'abordaran durant la pròpia sessió. 2. Una 2a part deliberativa en què els participants es dividiran en grups per debatre i fer aportacions sobre els tres eixos de debat del procés participatiu. 3. Una 3a part de conclusions durant la qual es compartiran les aportacions de cada grup i s'explicaran els propers passos. Atès que les places són limitades, és necessari inscriure’s a aquesta sessió a través d’aquest formulari: https://mediambient.gencat.cat/ca/05_ambits_dactuacio/patrimoni_natural/agencia-de-la-natura-de-catalunya/formulari-inscripcio. Teniu de temps per inscriure-us fins a tres dies abans de la sessió (o fins que s’esgotin les places disponibles).
Referència: II-PROP-2022-11-86114
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/agencianatura/f/3575/proposals/86114/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/agencianatura/f/3575/proposals/86114/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

I t'has deixat el col.lectiu amb mes implicacions i mes interessat amb aquesta granja natural de tots i de la qual tots tenim el dret a treure els fruits existents que ha creat la natura per a totes les especies. La humana tambe. Per tant el col.lectiu dels caçadors son importantissims i son els unics que realment tenen la visio de disfrutar i asaborir els fruits que ens dona la natura en forma de les especies cinegetiques a les quals ajuden i fomenten ( com un granger que cuida la seva granja per treure el fruit, en aquest cas 100 % ecologic ) i a mes a mes dispossats a compartir aquest fruit amb les altres especies no cinegetiques les quals deixarien d'existir sino es cuides la granja natural. Realment son els grans reguladors de l'entorn per un interes legitim. Sino hi ha interes tot s'acava perdent.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...