" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de llei de l’Agència d’Atenció Integrada Social i Sanitària de Catalunya

Consulta pública prèvia per a l’Avantprojecte de llei de l’Agència d’Atenció Integrada Social i Sanitària de Catalunya promoguda pels Departaments de Drets Socials i Salut de la Generalitat de Catalunya

Fase 2 de 2
Retorn 28/03/2022 - 17/06/2022
Fases del procés

Revisió de la Cartera de serveis socials de Catalunya

15/03/2022 18:51  

Plantejar un càlcul de ràtio de personal assistencial, d'atenció directa i indirecta, dels centres residencials no només basats en el grau de dependència de les persones, sinó incloure un valor viu com podria ser la valoració geriàtrica integral i/o combinant-lo amb una escala de fragilitat.

Llistat d'adhesions

Número d'adhesions2

Referència: II-PROP-2022-03-83599
Versió 1 (de 1) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/atenciointegrada/f/3428/proposals/83599/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/atenciointegrada/f/3428/proposals/83599/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

La revisió de la Cartera de serveis socials de Catalunya destaca la necessitat d’un càlcul de ràtio de personal assistencial que no només es basi en el grau de dependència, sinó que també inclogui una valoració geriàtrica integral i/o una escala de fragilitat. Aquest enfocament assegura una millor atenció i adaptació a les necessitats individuals.
Parlant de diversió, si busques una manera relaxant de passar el temps, et recomano Retro Bowl. És un joc fàcil d’agafar, amb una estètica retro encantadora, ideal per desconnectar després de revisar temes importants com aquests!
https://retrobowl-game.io/

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...