" class="part-icon-bars">

Avantprojecte de llei de l’Agència d’Atenció Integrada Social i Sanitària de Catalunya

Consulta pública prèvia per a l’Avantprojecte de llei de l’Agència d’Atenció Integrada Social i Sanitària de Catalunya promoguda pels Departaments de Drets Socials i Salut de la Generalitat de Catalunya

Fase 2 de 2
Retorn 28/03/2022 - 17/06/2022
Fases del procés

L'AVV Esquerra de l'Eixample aporta i sol.licita

26/03/2022 10:13  
Retirada

Com a veïns i veïnes de l'Esquerra de l'Eixample estem compromesos a donar suport als nostre veïnatge amb dependència en les atencions que requereixin.

Creiem que les demandes del document adjunt, elaborat conjuntament per les Vocalies de Salut, Gent Gran i Diversitat Funcional, són imprescindibles per posar en marxa un bon model d'atenció social i sanitària integrada en els àmbits domiciliaris i residencials. Afegim document.

Referència: II-PROP-2022-03-83683
Versió 2 (de 2) veure altres versions

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/processes/atenciointegrada/f/3428/proposals/83683/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/processes/atenciointegrada/f/3428/proposals/83683/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>

Comentaris més votats

0 a favor (0.0%)

Cap comentari amb vots

0 en contra (0.0%)

Cap comentari amb vots

Gràcies. Les persones en situació de dependència haurien d'estar integrats a la ciutat/poble/barri. Plataforma Els Estels Silenciats.

Si us plau, aviseu-me si s'afegeix més informació.
https://tunnelrush3.com

Cooperative online games emphasize https://papas-pizzeria.org the importance of teamwork and collaboration to achieve common goals.

We’ve crafted https://hydralauncher.net/ with an embedded BitTorrent client and a self-managed repack scraper, all powered by a robust combination of TypeScript (Electron) and Python. This powerful duo uses libtorrent to ensure smooth and efficient torrenting for all your game repacks.

Whether you’re a sports fanatic, a movie lover, or just someone who enjoys catching up on the latest news, https://cricfy.app/ has something for everyone. Let’s dive into what makes this app stand out.

Deixa el teu comentari

Inicia la sessió amb el teu compte o registra't per afegir el teu comentari.

Carregant els comentaris ...