" class="part-icon-bars">

Fem més verda la riera de Can Soler

Procés participatiu del projecte de naturalització del tram de la riera de Can Soler confrontant amb el Recinte Industrial de la Colònia Güell al municipi de Sant Boi de Llobregat

Phase 1 of 2
Introduction 01/10/2024 - 31/10/2024
Process phases

S’obriran la participació en línia i presencials. Les entitats i col·lectius diversos també podran realitzar activitats específiques.

Sessió informativa i debat

Durant la Sessió informativa i debat s’explicarà la finalitat del procés de participació, els seus objectius i els continguts a treballar. També s'exposaran dels estudis previs realitzats per part de l’equip encarregat de la redacció del projecte, per donar a conèixer els condicionants tècnics a considerar abans de recollir les aportacions i comentaris en un itinerari participatiu pel tram de la riera que contempla el projecte.

Activitats en línia

La participació en línia es farà a través del portal Decidim, on trobareu una pestanya d’Espai per a propostes en relació els tres eixos de debat i on també es podrà aportar documentació d'interès (fotografies o altres).

Sessions autogestionades

Les sessions autogestionades són sessions de caràcter intern conduïdes i dinamitzades de forma autònoma per persones, organitzacions, entitats o col·lectius amb interès en contribuir en la definició del projecte de naturalització del tram en estudi de la riera de Can Soler.

En cas que vulgueu desenvolupar un debat autogestionat disposareu de material i una guia per a organitzar-lo, i suport tècnic puntual a través del correu electrònic participacio@santboi.cat